(video) Muzei – o aplicație care îți alege picturi renumite pentru ecranul telefonului

Screenshot_2
Foto: Aplicația Muzei vă propune o alegere largă de tablouri renumite pentru telefonul vostru, PC: play.google.com

Muzei este un tapet viu care împrospătează ușor ecranul principal al telefonului tău în fiecare zi, cu opere de arta celebre.

Elaborată în New York, de către Roman Nurik, Muzei este o transliterare a ‘музей’ cuvânt rusesc, ceea ce înseamnă ‘muzeu’. Operele de artă recomandate în Muzei sunt schimbate aproape zilnic de personalul mic al aplicației.

De asemenea, aplicația se îndepărtează în fundal, estompează și întunecă opera de artă, pentru a menține pictogramele și widget-urile în lumina reflectoarelor. Pur și simplu atingeți de două ori tapetul sau deschideți aplicația Muzei, pentru a te bucura și de a explora opera de arta în glorie deplină.

Alternativ, puteți alege fotografiile preferate din propria galerie sau alte aplicații pentru a utiliza pe ecranul de start. Pentru a păstra imaginea de fundal în stare proaspătă, Muzei va face o rotație a fotografiilor preferate în câteva ore.

În cele din urmă, Muzei este prietenos pentru cei care doresc să contribuie la dezvoltare. Tot codul este disponibil la http://code.muzei.co. Mai mult, Muzei oferă chiar un API simplu care vă va permite să construiți propria sursă de tapet. Pentru detalii API, vizitați http://api.muzei.co.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente