Campania stradală pentru adevăr “Vorbesc românește, sunt român!”

1520786_4146872806587_1240101133036067566_n
Foto:Fii voluntar pentru adevăr. PC: tinerii.md

„Tinerii Moldovei” desfășoară, în perioada 27 martie-12 mai, campania stradală pentru adevăr “Vorbesc românește, sunt român!”. În cadrul acesteia, tinerii cu aspirații românești sunt invitați să devină voluntari la punctele de informare.

“Vorbesc românește, sunt român!” reprezintă un recensământ separat de cel oficial, care urmează a fi organizat de autoritățile centrale de la Chișinău.

În cadrul campaniei, voluntarii de la cele 4 puncte de informare din capitală colectează semnături de la cetățenii care se consideră români. Astfel se va face o numărătoare paralelă față de recensământul oficial, cu scopul de a împiedica fraudarea acestuia.

„Tinerii Moldovei” te invită și pe tine să fii voluntar al campaniei “Vorbesc românește, sunt român”. Pentru aceasta te poți înregistra online aici.

 

Cristina Duduciuc și Victoria Baltag la unul din punctele de informare. PC: tinerii.md
Voluntarii zilei Cristina Duduciuc și Victoria Baltag la unul din punctele de informare. PC: tinerii.md

La fel, poți trimite și un e-mail la adresa [email protected] cu informații despre tine (vârsta, studii, pasiuni), precum și o fotografie relevantă din cadrul campaniei „Vorbesc românește, sunt român!”, din raioane sau din Chișinău. Totodată suprinde-ți și un prieten, propunându-l ca „voluntar al zilei”. Imaginea voastră va fi promovată atât pe site-ul tinerii.md, cât și în publicații online și pe rețelele de socializare.

Dacă încă nu ai reușit să îndeplinești formularul, potrivit căruia te declari român, la corturile instalate în Chișinău, o poți face și online.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente