Top știri din 7 aprilie

532302_385659121575269_6914773228821269068_n
Foto: Lectură la iarbă verde PC: Alexandr Morgoci

Lectură la iarbă verde, gentelmeni absolvenți, tineri dezvoltați multidimensional și muzică pentru această săptămână în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 7 aprilie 2014.

#1. Cunoaște-i pe absolvenții primei ediții ai „Academy of Manliness”

Academy of Manliness (AoM) este un club pentru tinerii băieți, cu vârsta cuprinsă între 16-18 ani, ce are ca scop perfecționarea calităților iubiților, fraților, viitorilor soți sau bunici. Ei sunt gata pentru ediția numărul doi, dar până atunci faceți cunoștință cu gentelmenii care au absolvit deja AoM.

#2. Ce poți face în Europa absolut gratis? (Partea II)

Continuăm lista orașelor unde îți poți găsi o ocupație interesantă fără să dai un ban. De această dată #diez te ajută să te orientezi în Regatul Unit, Germania, Elveția, Italia și Franța.

#3. Cele mai frumoase economiste au luptat pentru titlul Miss ASEM 2014

Evenimentul a avut loc pe 4 aprilie, în incinta Teatrului Eugen Ionesco. Serata i-a avut drept invitați speciali pe Olia Tira, El Radu, centrul de dans Black & White ș.a.

#4. Proiectul pentru tineri Bright Academy a fost lansat cu succes

În acest weekend a avut loc evenimentul de lansare al Bright Academy – un proiect pentru dezvoltarea multidimensională a tinerilor.

#5. Cum alegem un hostel în Europa?

Alegerea corectă a unui hostel este primul pas spre o acomodare rapidă într-un oraș nou. Avantajele unei asemenea alegeri sunt diverse: prețuri destul de acceptabile, localizarea lor în cele mai comode regiuni ale orașului și zeci de oameni interesanți din toată lumea.

#6. Playlist săptămânal de la ChoopaChoops’s Place

Cum a zis cândva un Oscar foarte Wild(e): ”Everything in the world is about sex.. except sex. Sex is about power.” Ap iat-aşa-i şi la fetele de la ChoopaChoops’s blog. Toate blogurile-s despre ceva, mai puţin ”ChoopaChoops’s Place”. ”ChoopaChoops’s Place” e despre stări.

#7. Cristina Scarlat și-a cunoscut viitorii concurenți la Eurovision in Concert

La Amsterdam a avut loc cea mai mare întâlnire a concurenților Eurovision 2014 înainte de concursul propriu-zis. Participanții și-au expus reprezentațiile în fața a peste 1500 de fani dar și în fața presei internaționale.

#8. Evenimentele care au marcat Europa în acest weekend, 6-7 aprilie

Acest weekend ne-a adus câteva știri bune: Michael Schumacher se simte mai bine, Ungaria se află în plin proces de alegeri, iar în Paris mii de sportivi au alergat un maraton pe Champs-Élysées.

#9. În acest weekend sala de lectură s-a mutat la iarbă verde

Parcul Dendrarium a găzduit ieri, o sesiune de lectură mai puțin obișnuită. Cei care au dorit să-și împărtășească preferințele lor literare, să discute despre cărți sau pur și simplu să citească, au fost invitați la mini biblioteca improvizată, în aer liber.

#10. Ronin Terrente: „Nu mă consider un artist, din această cauză cred că sunt sincer”

Sergiu, sau cum mai este recunoscut de către oameni – Ronin Terrente. Tipul bărbos care este un liber cugetător, scrie pe blog, compune texte pentru piese muzicale, este moderator la o emisiune la radio, se filmează-n pelicule de scurt metraj.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente