(foto) 7 Cele mai purtabile tendințe ale primăverii

pageeeggggggggg
Foto: Tendințele pentru această primăvară PC: colaj #diez

În primăvara acestui an vom asista la revenirea culorilor pastel, la tonurilor delicate, dar și la culorile vibrante. De asemenea, sunt în vogă topurile decupate, fustele midi și stilul sport-romantic.

Sezonul cald 2014 readuce în prim plan feminitatea, croielile clasice și detaliile sofisticate. Piesele simple, versatile și confortabile ce vor străbate granițele tendințelor sezoniere și își vor face loc în garderoba noastră pentru perioade mari de timp.

#1. Topurile decupate
Primăvara este cel mai potrivit moment pentru a ne îngriji de felul în care arătăm, mai ales că printre tendinţele primăverii se numără şi decupajele care dezgolesc pielea şi abdomenul. Anii ’90 îşi fac simţită influenţa prin acest trend îndrăzneţ. Lungimea topurilor decupate variază, unele aproape că doar lasă să se întrevadă pielea, în timp ce altele dezgolesc pielea abdomenului în mod curajos. Regăsim decujapele la Tracy Reese, Lela Rose, Phillip Lim şi Zimmermann.

Topuri decupate PC: elle.com
Topuri decupate PC: justfab.com
Topuri decupate PC: elle.com
Topuri decupate PC: elle.com

#2. Imprimeu stropit cu vopsea
Asta ar putea arăta interesant în combinațiile potrivite. Tehnica se poate împrumuta și pentru accesorii.

Imprimeu stropit cu vopsea PC: metropotam.ro
Imprimeu stropit cu vopsea PC: metropotam.ro

#3. Sport-floral
Adică şi sport şi nişte flori, precum îi spune și numele. Primăvăratic dar practic. Androgin, dar suav. Atletic dar cu un twist de feminitate.

Tendinta sport PC: moda.hochu.ua
Tendință sport – DKNY PC: moda.hochu.ua
Tendinta sport PC: metropotam.ro
Tendință sport PC: metropotam.ro

#4. Culorile pastelate
Culorile delicate în tonuri primăvăratice sunt cele care domină paleta cromatică pentru perioada următoare. Partea și mai frumoasă, pe lângă culorile delicioase, este că aceste tonuri sunt foarte blânde cu majoritatea siluetelor, doar trebuie să alegi ce-ți place și ce ți se potrivește cel mai bine, fie blugi în culori pastelate, fie bluze sau cardigan-uri. Alege un cardigan ușor și pufos din angoră. Așa rezolvi și vremea asta nehotărâtă și vei arăta și foarte chic. Cu un top deschis la culoare, niște ghete foarte cool camel și o pereche de blugi skinny închiși la culoare, ești pregătită să te bucuri de primăvară.

Culori pastelate PC: glamour.com
Culori pastelate PC: glamour.com

#5. Curea peste paltoane, jachete şi fuste
Talia este adusă în centrul atenţiei în acest sezon prin intermediul curelei, evidenţierea taliei şi a feminităţii, reprezentând una dintre tendinţele de top al primăverii 2014. Curelele se aplică peste paltoanele de primăvară, peste jachete şi mantouri, dar şi peste fustele cu talie înaltă. Derek Lam, Michael Kors, Armani, Etro au lansat în prezentările lor de modă această tendinţă.

Centura peste paltonul de primăvară PC: honestlywtf.com
Centura peste paltonul de primăvară PC: honestlywtf.com

#6. Rochia anilor ’50
Rochia cloche a anilor ’50 revine în peisaj în această primăvară, punând în evidenţă talia într-un mod feminin. Combin-o cu o pereche de încălţăminte stil gladiator şi o eşarfă. Vei obţine un look seducător.

Fusta midi PC: ravenmaidenmaven.blogspot.com
Fusta midi PC: ravenmaidenmaven.blogspot.com

#7. Pantalonii largi
Pantalonii largi, umflaţi ocazional în mod bombastic şi amintindu-ne de stilul anilor ’70, sunt şi ei în tendinţe, fiind extrem de şic. Într-adevăr, avantajează îndeosebi persoanele înalte, însă se potrivesc mai mult decât perfect cu jachetele sau topurile decupate, cu bluzele / cămăşile cu nasturi care se închid până sus, cu încălţămintea tip platformă sau din contra, cu cea fără toc.

Pantaloni largi PC: colaj #diez
Pantaloni largi PC: colaj #diez
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente