Concurs pentru medicii rezidenți care vor să facă un stagiu la o clinică din Israel

IMG_0137
Foto: Medici rezidenți din Moldova pot face stagiu la o clinică din Israel

A fost lansat concursul de selectare a medicilor rezidenți din Moldova care vor face stagiu la cea mai prestigioasă clinică din Israel.

Medicii rezidenți vor obține un contract de până la trei ani, în cadrul Centrului Medical Sheba. Proiectul va acoperi toate costurile de cazare și transport, plus un salariu lunar de trei mii de dolari pe durata stagiului. Ulterior, beneficiarii vor trebui să revină acasă și să lucreze în instituțiile medicale publice pentru o perioadă de cinci ani.

În plus, toți participanții vor face gratuit un curs de limba ebraica – notiuni de bază, oferite de către Centrul Medical Sheba.

Stagiul este posibil la inițiativa Prim-ministrului Iurie Leancă, care luna trecută a avut la Chișinău o întrevedere cu Eli Davidai, sponsor al cursurilor de perfecționare de la Centrul Medical Sheba din orașul israelian Tel Hashomer.

Candidații vor fi selectați în baza dosarelor ce pot fi aplicate pe site-ul http://shebafellowship.com/md/oportunitate pentru un stagiu în Israel în domeniile: anestezie, cardiologie și terapie intensivă.

Centrul Medical Sheba este cea mai mare clinică medicală din Israel și Orientul Mijlociu și se află în top 10 cele mai bune spitale din lume.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente