Playlist săptămânal din bonusuri de la #diez

collage

Proiectul ”Playlist săptămânal” a fost pornit pentru a aduce piese noi în boxele voastre și ale noastre. Oameni cu gusturi muzicale diferite, ne-au trimis până acum câte un cântec pentru fiecare zi, iar la sfârșit #diez tot venea cu un bonus. Iată că aceste bonusuri s-au adunat și tot o săptămână fac.

#1 LUNI: St. Vincent – ”Cruel”

Prima care ne-a bucurat cu muzică din playlist-ul ei a fost Ruxandra Ghimp, fotograf, prieten bun cu echipa #diez, om deschis și creativ!

#2 MARȚI: Dilpo – ”Revolution” (feat Faustix & Imanos and Kai)

DJ Sfântu a fost cel de-al doilea care a adus muzică în boxele voastre. Un tânăr venit din România, care le face pe toate! Lucrează cu pasiune departe de casă, participă la #movember, adună jucării pentru copiii care merită să zâmbească mai mult.

#3 MIERCURI: Frank Ocean – Super Rich Kids (Ft. Earl Sweatshirt)

Oaspeții noștri pentru o săptămână au fost și cei de la proiectul100 de Movile”. Lidia Scarlat și Max T. Ciorbă v-au adus cretitivitate și inspirație pentru toate cele șapte zile.

#4 JOI: Santigold – ”Girls”

Pentru joi am ascultat muzică din playlist-ul fetei cu flori în păr, Anastasia Condruc. Dacă nu o prindeți pe două roți în oraș cu ”Fete pe biciclete” atunci cu siguranță pune la cale ceva interesant.

#5 VINERI: M.I.A – ”Bring The Noize”

Cu un playlist cu totul diferit a venit Andrei Gasnaș. Aici găsiți de toate, puțin funky, electro, hip-hop.

#6 SÂMBĂTĂ: Janelle Monae feat. Erykah Badu  – ”Q.U.E.E.N”

Weekendul va începe cu Vera Surățel, care pune muzică bună tinerilor care ascultă în boxe Radio Moldova Tineret. Iată playlistul ei complet.

#7 DUMINICĂ: John Grant – Blackbelt

Cel care ne-a bucurat săptămâna trecută cu un playlist rafinat a fost Profesorul Preobrajenski. Cine dacă nu el să știe că ziarele nu se citesc în timpul prânzului și muzica bună trebuie așteptată.

Dacă știi pe cineva care ascultă muzică interesantă lasă un comentariu sau trimite un mesaj la [email protected]. Și ce fel de playlist fără de BONUS: Soft Cell – Tainted Love

Taguri: #playlist
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente