Top știri din weekend: 22-23 martie

DSC_0409
Foto: Prezentarea de modă a salonului vestimentar ”Cosânzeana”

Imagini de la Soci-ul post-olimpic, moldoveni zâmbăreți în seflie-uri, modă autohtonă și despre posibilul Muzeu al Apei în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 22-23 martie 2014.

#1. Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci au lăsat în urmă „sate-fantome”

După închiderea Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Soci, zecile de mii de voluntari, oficiali, personal, sportivi și oaspeți au părăsit Capitala Olimpică, lăsând în urmă „orășelele-fantomă”.

#2. Cine stă în spatele proiectului romantic „Follow Me” care a cucerit lumea

Un fotograf din Rusia a realizat alături de iubita sa un proiect deosebit, ce constă într-o serie de poze în care prietena sa îl ține de mână și îl conduce în diferite părți ale lumii. Astfel, Murad Osmann a combinat cele două mari iubiri ale sale: fotografiatul și logodnica sa.

#3. Moldova, pe locul al 16-lea în topul ţărilor în care oamenii zâmbesc cel mai mult în selfie-uri

Moldova ocupă locul al 16-lea într-un clasament al ţărilor în care oamenii zâmbesc cel mai mult în selfie-uri, pe primele trei locuri în acest top situându-se Brazilia, Nicaragua şi Columbia.

#4. “Cosânzeana” ne prezintă tendințele în modă pentru 2014

Pe 21 martie a avut loc prezentarea de modă a salonului vestimentar ”Cosânzeana”, în cadrul căreia designerii autohtoni au prezentat ultimele tendințe ale modei pentru perioada caldă a anului curent.

#5. Bright Academy – un proiect pentru dezvoltarea multidimensională a tinerilor

S-a lansat Bright Academy, un proiect inovator, non-profit orientat spre dezvoltarea multidimensională a tinerilor. Proiectul constă în patru workshop-uri: Bright Speaker, Bright Personal Brand, Bright Time Manager și Bright Persuasiv.

#6. Noua frumusețe feminină se poartă cu încălțări urâte

O tendinţă bizară a lovit moda ultimelor sezoane: încălţămintea devine din ce în ce mai puţin acceptabilă estetic, iar lumea îmbrăţişează deschis acest lucru, denumind-o chiar „Estetică a urâtului”.

#7. Top 7 filme despre lumea modei pe care trebuie să le vezi

Nevoia oamenilor de a pătrunde mai profund în intimitatea modei s-a observat în valul mare de documentare despre oamenii care au avut cel mai mare succes în această industrie. #diez îți propune o listă filmelor perfecte pentru acest weekend inspirate de victimele modei.

#8. Vestigiile primelor colectoare de apă descoperite în Chișinău impulsionează deschiderea unui Muzeu al Apei

Acum câteva săptămâni, în procesul executării lucrărilor de reabilitare a rețelelor din bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt, angajații „Apă-Canal Chișinău” au depistat mai multe colectoare de apă, care datează încă din perioada interbelică şi care prezintă o valoare istorică incontestabilă.

#9. Trupa Paralela 47 a lansat videoclipul piesei „Fragmente”

Cel de-al treilea videoclip al formației Paralela 47 a fost lansat sâmbătă seara, 22 martie, într-un local din Chișinău alături de prieteni dar și de cei mai fideli fani ai trupei.

#10. Top 20 dintre cele mai sexy modele Victoria’s Secret

Odată cu apariția brandului Victoria’s Secret în 1977, acesta a reușit să devină sinonim cu calitate și senzualitate: cele mai frumoase piese de lenjerie intimă se regăsesc sub acest brand și sunt promovate de cele mai sexy modele.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente