Top știri din weekend: 8-9 martie

1964236_683944721651449_1806847469_n
Foto: PC: Suhoveev Ana

Un sfârșit de săptămână dedicat unei din cele mai frumoase și gingașe ființe – femeia. Acestea au fost cele mai importante și populare știri de pe #diez din 8-9 martie 2014.

#1. Cel mai frumos gest de 8 martie: Flori pentru toate femeile

#diez a surprins cel mai frumos gest de 8 martie. Frații Spoială și prietenii lor au felicitat doamnele și domnișoarele din parcul central, cu flori și urări de bine.

#2. Sfaturi din 1938: Ce trebuie să facă o fată când iese la întâlnire

Iată un dating guide care la prima vedere pare a fi demodat. Acesta aparține revistei Parade Magazine, ediția din anul 1938. Într-adevăr, unele sfaturi ar părea sexiste uneori, dar majoritatea din ele alcătuiesc, de fapt, seria universală de reguli de bun-simț.

#3. 10 filme care poți să le privești de 8 martie

Elle a efectuat un top 10 filme pe care le poți revedea împreună cu mama sau cu femeia iubită de 8 martie și nu numai.

#4. Deutsche Welle: Provocările asupra Moldovei au început

Şeful Serviciului de Informaţii şi Securitate (SIS) al Republicii Moldova, Mihai Balan, a înştiinţat vineri autorităţile centrale de la Chişinău despre posibile provocări din partea forţelor separatiste de la Tiraspol.

#5. Bunica bate din nou toba la “Românii au talent”

Alți moldoveni își încearcă norocul pentru cei 120.000 de euro la Românii au Talent. Bunica care împreună cu băieții de la Zdob și Zdub a adus moldoveni locul 6 la Eurovision, în 2005, a creat pe scena talentelor un show de nota 10.

#6. Cum ar arăta Afrdoditele dacă ar slăbi

Pictor și fotograf italian, în timpul retușărilor unor serii de fotografii a fost curioasă să afle cum ar arăta politica pictorilor clasici dacă ar fi pictat în zilele noastre.

#7. Fotografii cu genericul ”Mulțumesc, mamă”

Ziua femeilor este un alt prilej să le mulțumim mamelor pentru ceea ce sunt și pentru dragostea care ne-o poartă. #diez a colectat o serie de fotografii în care se imortalizează dragostea eternă a/pentru mamele noastre.

#8. Urările echipei #diez pentru 8 martie – Ziua internațională a femeii

De 8 martie băieții de la #diez au decis să le lucreze doar ei, dar și să le ofere tuturor femeilor câte o dedicație specială.

#9. Elevii din ”Mircea Eliade” pentru a 3 oară au câștigat Cupa Liceelor

Echipa Velvet de la Liceul Mircea Eliade din Chișinău a câștigat cea de a șasea ediție a Cupei Liceelor la jocul de Ce?Unde?Când?. Echipa Eliadorii plasându-se pe locul 2 a adus victoria liceului Mircea Eliade în clasamentul general pe licee.

#10. Olimpiada de Economie 2014 – Etapa zonală

La 1 și 2 martie s-a desfășurat etapa zonală pentru Olimpiada de Economie 2014. Olimpiada este organizată de Asociația Obștească Junior Achievement Moldova în colaborare cu Ministerul Educației al Republicii Moldova, Academia de Studii Economice din Moldova (ASEM) și Fundația ”Familia Sturza”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente