Cunoașteți-o pe Carolina Duca – Miss Gaudeamus 2014

Main
Foto: Carolina Duca - Miss Gaudeamus 2014. PC: Arhiva personală

Ce știți despre o Miss și cât de greu considerați că este să câștigi un astfel de titlu? Carolina Duca a fost încoronată Miss Gaudeamus 2014 în cadrul concursului respectiv și e gata să ne împărtășească experiența sa.

#1. Cum e să porți titlul de Miss Gaudeamus în liceu?

C.D. – Să porți titlul de Miss Gaudeamus în liceu este o plăcere, fiindcă te evidențiezi dintre toți și toată lumea te privește cu alți ochi, dar din alt punct de vedere este dificil, deoarece nu toți se bucură de faptul că am câștigat.

#2. Ai visat vreodată la titlul de Miss?

C.D. – Nu am visat niciodată la titlul de Miss Gaudeamus și că o să ajung vreo dată să îl port, deoarece niciodată nu m-aș fi gândit că o să învăț la Gaudeamus și cu atât mai mult că voi participa la un asemenea concurs.

Carolina Duca la proba de dans. PC: Arhiva personală
Carolina Duca la proba de dans. PC: Arhiva personală

#3. Ce te-a motivat să participi la acest concurs?

C.D. – M-a motivat să merg la acest concurs nu scopul de a câștiga, dar am vrut sa văd cum este să participi la un concurs de Miss și cum este sa concurezi cu o mulțime de fete frumoase.

#4. Cât timp te-ai pregătit pentru concurs?

C.D. – Foarte mult, au fost pregătiri în fiecare zi câte minimum 2-3 ore de repetiție și printre altele a fost greu cu alegerea ținutei, coafurii, make-up-ului și restul mărunțișurilor.

Carolina Duca defilând pe scenă. PC: Arhiva personală
Carolina Duca defilând pe scenă. PC: Arhiva personală

#5. A fost greu să câștigi?

C.D. – Nu neg că a fost greu să câștig, dar încrederea în mine mi-a dat curajul să trec peste fiecare etapă din ce în ce mai bine, ceea ce m-a motivat să merg înainte.

#6. Ți-au apărut ceva planuri noi după Miss?

C.D. – Desigur că au apărut. M-am înscris la cursuri de modeling, după care sper să îmi reușească și de la titlul de Miss să am titlul de „Cea mai buna Modela”.

Carolinei Duca i se îmbracă panglica de Miss Gaudeamus 2014. PC: Arhiva personală
Carolinei Duca i se îmbracă panglica de Miss Gaudeamus 2014. PC: Arhiva personală

#7. Cum s-a schimbat viziunea ta după concursul de Miss?

C.D. – Viziunea mea după concursul de Miss este că dacă depui efort și ești încrezută în munca ta, atunci mereu o să fii pe primul loc indiferent dacă este un concurs sau pur și simplu viața de zi cu zi.

#8. Care e cheia succesului în a câștiga un concurs ca Miss?

C.D. – Nu cred că este o anumită cheie a succesului în a câștiga un concurs de Miss. Ca să le placi juriului nu este suficient doar make-up-ul, coafura sau ținuta, dar și felul de a defila, a comunica, de a zâmbi aducând energie pozitivă și desigur o privire cât mai feminină.

Carolina Duca într-o altă ținută. PC: Arhiva personală
Carolina Duca într-o altă ținută. PC: Arhiva personală

#9. Ce vârstă aveai pe când ai câștigat pentru prima dată ceva în viață și ce a fost aceasta?

C.D. – Prima dată am câștigat la un concurs de poezie, întitulat „Grigore Vieru”. Aveam în jur de 8 ani și premiul meu a fost o discuție cu Grigore Vieru și cărți scrise de el.

#10. Ce tip de femeie te consideri?

C.D. – Mă consider o femeie hotărâtă, care mereu luptă până la capăt pentru ce-i aparține.

#11. Toți am avut experiențe neplăcute în viață. Îndeosebi sunt acele care se categorizează ca „penibile”. Care a fost cea mai penibilă situație din viața ta, care pe atunci dădeai rușinea și acum te uiți cu zâmbete în trecut?

C.D. – O situație penibilă din viața mea a fost pe la 4-5 ani la grădiniță, la un matineu într-un dans în care uitasem mișcările și în acel moment când alți copii dansau eu stăteam în centrul sălii și plângeam. Pe atunci pentru mine asta a fost o mare rușine.

Carolina Duca - Miss Gaudeamus 2014. PC: Arhiva personală
Carolina Duca – Miss Gaudeamus 2014. PC: Arhiva personală

#12. Să dăm frâu imaginației, cum îți vezi viitorul în aproximativ 20 de ani?

C.D. – Peste 20 de ani îmi văd viitorul cam așa: O femeie de succes, care a ajuns unde și-a dorit. Fericită că are o familie împlinită și minunată.

#13. Ce crezi că ar conta la o femeie: frumusețea sau inteligența?

C.D. – Părerea mea este că la o femeie contează și frumusețea și inteligența la același nivel. Fiecare femeie este frumoasă în felul său, dar nu toate au la bază inteligența, deoarece există și frumusețe morală, care doar prin inteligență am putea să o redăm.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente