(video) Versiunea completă a filmului publicitar – turistic „Moldova – Holiday”

Untitled
Foto: PC: Captură video din filmul publicitar – turistic „Moldova -Holiday”

Agenţia Turismului a prezentat săptămâna trecută spotul de promovare a Republicii Moldova „O aventură în necunoscut”, ce are o durată de 20 de secunde. Între timp, pe internet a apărut și versiunea integrală a filmului publicitar – turistic „Moldova -Holiday”, care are o durată de 6 minute.

În filmuleț sunt prezentate atracțiile turistice ale Republicii Moldova, printre care cramele de la Cricova, Cetatea Soroca, Orheiul Vechi, imaginile de la Festivalul Gustar, dar și de Ziua Națională a Vinului, Vinăria Purcari, mănăstirile Frumoasa, Curchi, Hârbovăț, Căpriana, Orheiul Vechi, Cetatea Sorocii. În filmul apar și bucatele tradiționale ale moldovenilor precum mămăliga, hainele tradiționale moldovenești, case rustice – lucruri ce se identifică și cu sloganul turistic la Republicii Moldova, lansat anterior, „Ospitalitate. Tradiţie. Mister”.

Coloana sonoră a spotului și a filmului publicitar „Moldova -Holiday” este însoțită de muzica maestrului Constantin Moscovici. Costul proiectului pentru spotul video de 20 de secunde lansat săptămâna trecută și filmul de 6 minute este de 148.000 lei, bani oferiți de către MIEPO (organizația de atragere a investițiilor și promovarea exporturilor).

Îndată după lansare spotul video a fost criticat dur de internauți. Din acest motiv, Agenția Turismului analizează propunerile de îmbunătățire a spotului de promovare a turismului din țară și la moment a stopat procedura de difuzare a spotului publicitar la posturile TV internaționale, iar angajații Agenției Turismului depun eforturi consolidate întru realizarea unui produs final calitativ. Spotul publicitar de 20 de secunde urma să ajungă la una din televiziunile precum CNN, BBC, Euronews, Travel Channel sau National Geografic.

Vedeți mai jos versiunea integrală a filmului publicitar – turistic „Moldova -Holiday”:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente