Vlad Filat: În Moldova există forțe politice care doresc dezbinarea societății

8C9hPLm
Foto: Vlad Filat, PC: captura video privesc.eu

Vlad Filat și-a expus poziția în cadrul unei press conferințe în care a spus ca PLDM condamnă acţiunile îndreptate spre subminarea integrităţii teritoriale şi a obiectivului naţional de integrare europeană întreprinse de unele forţe politice iresponsabile din Republica Moldova.

”Evenimentele din ultimul timp demonstrează, însă, că în Republica Moldova există mai multe forţe politice care doresc dezbinarea societăţii, generarea conflictelor şi promovarea separatismului. Este obligaţia noastră să atragem atenţia asupra acestor manifestări şi să acţionăm în consecinţă.” a spus Vlad Filat.

”Mai multe grupuri politice încearcă să manipuleze opinia publică, să bage zâzanie între oameni şi să destabilizeze situaţia din Republica Moldova. După ce au promovat insistent ideea referendumului ilegal din autonomia găgăuză din data de 2 februarie a.c., aceste forţe încearcă acum să creeze noi focare de instabilitate pe teritoriul Republicii Moldova.

Partidul Liberal Democrat din Moldova condamnă acţiunile îndreptate spre subminarea integrităţii teritoriale şi a obiectivului naţional de integrare europeană întreprinse de unele forţe politice iresponsabile din Republica Moldova, dar şi cu implicarea unor forţe din exterior.” a adăugat Filat.

”Misiunea noastră este să construim statul modern Republica Moldova, să asigurăm bunăstarea vieţii cetăţenilor, să construim un viitor european – cu sate şi oraşe dezvoltate, cu o infrastructură nouă, cu locuri de muncă bine plătite, cu instituţii funcţionale care să garanteze drepturile şi libertăţile fiecăruia. Este o misiune pe care o putem realiza numai împreună” a conchis ex premierul.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente