Frumusețea este redefinită. American Apparel a apelat la un fotomodel de 62 de ani

article-2550610-1B258FE800000578-810_638x386
Foto: Jacky O'Shaughnessy, model la 62 de ani PC: dailymail.co.uk

Brandul de îmbrăcăminte adresată în special tinerilor – American Apparel – a prezentat publicului cel mai nou model al campaniei de lenjerie intimă – o femeie în vârstă de 62 de ani.

Cei 1.5 milioane de fani de pe facebook ai brandului, au avut ocazia de a vedea în premieră una dintre fotografiile din cadrul campaniei, cu descrierea: “Sexy nu are termen de expirare”.

Compania şi-a prezentat noul model împreună cu textul de mai jos:

„Există ceva la Jacky atât de irezistibil încât, atunci când am zărit-o pentru prima dată într-un restaurant din New York, ne-am prezentat şi am tras un scaun alături de ea. În timpul unei lungi discuţii care a abordat o multitudine de subiecte de la cariera şi nutriţie până la relaţii, vârstă şi frumuseţe, am întrebat-o dacă ar fi de acord să pozeze pentru noi. Am fost încântaţi când a acceptat. Iată câteva fotografii pe care i le-am făcut lui Jacky în ultimele luni arătându-ne cât de mult îi place să poarte American Apparel. Speram să vă placă şi vouă.”

Jackie O’Shaughnessy este model pentru American Apparel de doi ani deja, însă este prima oară când realizează pentru aceştia o şedinţă foto în lenjerie intimă.

Reacţia publicului la adresa campaniei este diversă. În vreme ce unii apreciază iniţiativa brandului şi o admira pe Jacky pentru că a îmbătrânit frumos, alţii au făcut unele comentarii răutăcioase. Una peste alta însă, imaginile au fost de impact, adunând peste 2.000 de like-uri, 150 de share-uri şi 110 comentarii în doar câteva zile de la postarea pe Facebook.

Jacky O'Shaughnessy, model la 62 de ani PC: glamour.com
Jacky O’Shaughnessy, model la 62 de ani PC: glamour.com
Model pentru American Aparel la 62 de ani PC: dailymail.co.uk
Model pentru American Aparel la 62 de ani PC: dailymail.co.uk

Nimeni nu poate nega faptul că femeia arată fantastic pentru vârsta ei, însă este asta o etalare diferită a frumuseții sau pur şi simplu un truc de publicitate?

Sursa: huffingtonpost.com

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente