(foto) Toți câștigătorii de la Australian Open 2014

f_final_day14_27
Foto: Stanislas Wawrinka și trofeul de la Australian Open. PC: ausopen.com

Întreaga competiție de la Melbourne conține 18 categorii și respectiv 18 trofee. Vă propunem să-i cunoașteți pe câștigătorii tuturor categoriilor de la Australian Open 2014.

Alexander Zverev câștigă proba la simplu de băieți în fața lui Stefan Kozlov, scor 6-3 6-0:

Boys' Single

Daniel Nestor și Kristina Mladenovic câștigă titlul la proba de dublu mix împotriva lui Horia Tecau și Sania Mirza, scor 6-3 6-2:

Mixed Double

Lukasz Kubot și Robert Lindstedt câștigă proba masculină de dublu. Eric Butorac și Raven Klaasen au fost învinși de aceștia cu scorul de 6-3 6-3:

Men's Double

Li Na câștigă proba feminină de simplu cu scorul de 7-6 (3) 6-0, împotriva jucătoarei din Slovacia, Dominika Cibulkova. Trofeul se numește ”Cupa în memoria Daphnei Akhurst”:

Women's Single

Stephane Houdet și Shingo Kunieda câștigă titlul masculin de dublu la categoria scaun rulant, în finală impunându-se în fața lui Gordon Reid și Maikel Scheffers cu scorul de 6-3 6-3:

Men's Wheelchair Double

Stanislas Wawrinka câștigă în fața lui Rafael Nadal competiția masculină la simplu cu scorul de 6-3 6-2 3-6 6-3. Cupa se numește ”Cupa Competiției în numele lui Norman Brookes”:

Men Single

Tood Woodbridge și Mark Woodforde câștigă titlul la dublu al legendelor împotriva lui Jonas Bjorkman și Thomas Enqvist, scor 4-6 6-2 1-0:

Legends' Double

Nicole Bradtke și Rennae Stubbs câștigă în grupa feminină de dublu al legendelor

Women's Legends' Double

Shingo Kunieda câștigă titlul masculin la simplu pe scaun rulant, impunându-se în fața lui Gustavo Fernandez cu scorul de 6-0 6-1:

Wheelchair Single

Lucas Miedler și Bradley Mousley câștigă titlul de dublu în categoria băieți juniori, în finală câștigând pe Quentin Halys și Johan Sebastien Tatlot cu scorul de 6-4 6-3:

Junior Boy Double

Roberta Vinci și Sara Errani câștigă titlul feminin de dublu, avându-le ca adversare în finală pe Ekaterina Makarova și Elena Vesnina, scor final 6-4 3-6 7-5:

Women's Double

Elizaveta Kulichkova câștigă proba de simplu la fete, adversara sa, Jana Fett, pierzând cu 6-2 6-1:

Girls' Single

Sabine Ellerbrock câștigă proba feminină de simplu la categoria scaun rulant. În finală, Yui Kamiji a cedat cu scorul de 3-6 6-4 6-2:

Women's Wheelchair Single

Yui Kamiji și Jordanne Whiley câștigă titlul feminin de dublu la categoria scaun rulant împotriva adversarelor Marjolein Buis și Jiske Griffioen, scor 6-2 6-7 6-2:

Women's Wheelchair Double

Elizaveta Kulichkova și Anhelina Kalinina câștigă proba de dublu la fete. Tinerele s-au impus în fața sportivelor Katie Boulter și Ivana Jorovic 6-4, 6-2:

Girls' Double

David Wagner câștigă titlul masculin de simplu la categoria quad. Lucas Sithole a cedat cu 3-6 7-5 6-3:

Quad Wheelchair Single

David Wagner și Andrew Lapthorne câștigă proba masculină de dublu la categoria quad, adversarii lor Dylan Alcott și Lucas Sithole au pierdut în finală cu 6-4 6-4:

Quad Wheelchair Double

Adam Kellerman l-a învins pe Ben Weekes la Barajul de scaun rulant ”Wildcard”.

Wheelchair Wildcard Playoff

Sursă fotografii: ausopen.com

Taguri: #tenis
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente