Briciul – portalul cu recenzii al filmelor ce merită a fi văzute

briciul
Foto:Prima pagină a portalului de recenzii de film - Briciul

Cum spunea și persoana care a avut ideea să pornească acest portal, Briciul a apărut în ziua când s-a născut Federico Fellini. Iar dacă la început sunt 5 oameni care scriu pentru portal, se speră ca în scurt timp să fie 500.

La categoria despre proiect se scrie: ”Şlefuitoarele sunt instrumente care ascut briciul, iar briciul este instrumentul de pedeapsă: ochiul care nu vede ce trebuie – se taie, după cum s-a arătat în filmul lui Luis Bunuel.”

Astfel echipa formată inițial din Gonzo, Lady Ika, Vadim Țiganaș, Maria Crețu și Sandu Cojocari alege filme despre care se merită a fi discutat.

Echipa portalului de recenzii de film - Briciul
Echipa portalului de recenzii de film – Briciul

Întrebat de echipa #diez, cât de des vor apărea recenziile pe portal, Gonzo, a spus că depinde de inspirația lor și de oamenii care vor vrea să scrie recenzii bune. Cu acest prilej, Gonzo, invită pe oricine care se pricepe la filme și poate găsi ideea dintr-un film să scrie pentru Briciul. În acest fel să se promoveze filme cu idei și nu cu efecte speciale.

Însă dacă sunt mai multe persoane care se uită la filme înseamnă că vor apărea și mai multe recenzii.

La momentul lansării pe Briciul putem găsi recenziile următoarelor filme: ”Like Crazy”, ”Limita de jos a cerului” și ”Holly Motors: Follow the white limousine”.

Puteți găsi portalul cu recenzii aici: Briciul – șlefuitoare pentru netezire optică.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente