Urmărire ca în filme la Telenești din cauza unui tânăr teribilist

img_8293
Foto: PC: Inspectoratul Național de Patrulare

Un șofer de 22 ani a fost protagonistul unei urmăriri ca în filme la Telenești după ce a refuzat să se conformeze cerințelor inspectorilor de patrulare.

Incidentul a avut loc 19 ianuarie curent, în cadrul acțiunii “Zero grade” desfășurată de către angajații Inspectoratului de poliție Telenești, la ieșirea din orașul Telenești, aproximativ la ora 00.05 a fost stopat automobilul de marca “Renault Scenic” fără numere de înmatriculare.

În momentul stopării în mașină se aflau trei persoane: șoferul de 22 de ani, originar din Telenești, soția și copilul lor de doar un an. Fiind somat de polițiști de a ieși din mașină pentru a efectua alcool-testul, tânărul a refuzat categoric, motivând că se grăbește la spital cu copilul. În pofida faptului că pune în pericol atât viața proprie cât și a celor din automobil, șoferul a apăsat pe accelerație, a rănit ușor un polițist și a fugit de forțele de ordine.

Văzând că este urmărit de echipajele poliției, tânărul și-a lăsat automobilul parcat în drum lângă casă. Mijlocul de transport a fost evacuat iar șoferul a fost îndreptat la examinarea medico-legală pentru a stabili starea de ebrietate.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală. La moment, șoferul se află în arestul poliției pentru următoarele 72 ore.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente