Top știri din 13 ianuarie

chimie
Foto: Consiliul Studențesc al Facultății Chimie și Tehnologie Chimică (USC al ASUSM) în poză se mai regăsește Președintele ASUSM și Decanul Facultății PC: Alianța Studenților USM

O zi de Aur în cinematografie și fotbal, iar pe voi vă așteaptă o seară ”de aur” la petrecerea supereroilor. Acum vă invităm să citiți cele mai importante și populare știri de pe #diez din 13 ianuarie 2014.

#1. Recordurile bune și mai puțin bune a fiecărui raion din Moldova

Un studiu realizat de specialiştii Biroului Naţional de Statistică, în perioada 2008-2012, arată cât de mari pot fi discrepanţele între raioane la capitolul dezvoltare social-economică şi situaţie demografică.

#2. Postul Jurnal TV a fost exclus din lista mai multor operatori de cablu

Postul de televiziune Jurnal TV a fost exclus din lista mai multor operatori de cablu.

#3. NDI invită tinerii să aplice la programul ”Challenger”

“Challenger” este o oportunitate pentru tineri de a forma deprinderi de comunicare și de a dezvolta gândirea strategică și critică prin implicarea într-un exercițiu practic ce va aduce în scurt timp rezultate vizibile. Termenul-limită de aplicare e 9 februarie, ora 17.00.

#4. Elevii liceului „Mircea Eliade“ din Chișinău fac orele de sport la bazin, pe banii părinților

În lipsa unei săli sportive, elevii de la Liceul „Mircea Eliade“ din Chişinău achită lecţii de înot sau se antrenează la complexul Universităţii de Educaţie Fizică din spatele Guvernului.

#5. Dacă ești student USM, aplică pentru a face parte din Consiliul Studențesc

Candidații aplică pentru a fi selectați în cadrul Consiliilor Studențești ale ASUSM de la facultatea Drept, Sociologie și Asistență socială, Psihologie și Științe ale Educației, Fizică și Inginerie, Limbi şi Literaturi Străine. Termenul-limită este 26 ianuarie.

#6. Vitezomanului care a gonit prin Chişinău cu un Porsche i-a fost suspendat permisul pentru un an

Tânărul care a pus pe jar sâmbătă poliția din capitală, gonind un „Porsche” de cel puțin 60 de mii de euro și accidentând câteva mașini, se numește Chiril Portnoi, a împlinit vara trecută 22 de ani și este originar din satul Meleșeni, raionul Călărași.

#7. Cristiano Ronaldo câștigă al doilea Balon de Aur

În cadrul Galei FIFA Ballon d’Or 2013, desfășurată la 13 ianuarie 2013, în Zürich, Elveția, a fost anunțat câștigătorul Balonului de Aur 2013. Acesta a devenit portughezul Cristiano Ronaldo.

#8. Globurile de Aur 2014 – Lista completă a câștigătorilor

Duminicǎ, 12 ianuarie 2014, au fost desemnate premiile celei de-a 71-a ediții a globurilor de aur, ȋntr-o ceremonie ce a avut loc la Los Angeles.

#9. Obiceiuri și tradiții de sf. Vasile

În această seară, creştinii ordocşi de stil vechi sărbătoresc ajunul Sfântului Vasile, zi de care sunt legate mai multe tradiții și obiceiuri.

#10. 10 personalități renumite care au consumat droguri

Mulți oameni renumiți au acceptat faptul că au consumat sau continue să consume droguri. Sherlock Holmes lui Conan Doyle, era un mare amator de cocaină, dar cine sunt persoanele reale care au consumat droguri.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente