Agenda evenimentelor pentru vineri, 10 ianuarie: Ritm post sărbători

1488203_692429067469196_452168807_n
Foto: Chirița în Provincie la Teatrul Eugene Ionesco PC: Facebook

Dacă pâna acum am fost cufundați în atmosfera sărbătorilor, acum este timpul să uităm de leneveală și să revenim la normal. Pentru aceasta cluburile și teatrele au pregătit surprize vesele.

#1. Chirița în Provincie

Pe scena Teatrului Eugene Ionesco se ca juca comedia „CHIRIȚA ÎN PROVINCIE”, în regia lui Petru Vutcarau, cu Igor Chistol în rolul Chiriței. Peste 14 ani, în 2007, rolul Chiriței îl prelua Veaceslav Sambris, iar astăzi „coana Chirița ot Barzoieni” e a lui Valeriu Pahomi. Mereu actual, cel mai longeviv spectacol din R. Moldova se joacă cu sălile pline chiar și după 20 de ani. Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

Pe 10, 11 și 12 ianuarie sunt ultimele spectacole din cadrul campaniei ”Sărbători fără sfârsit”. După fiecare spectacol are loc o tombolă cu premii, iar duminica va fi extras marele premiu – o vacanță la munte pentru două persoane. Toți cei cu numele de Chirița, Chira sau Chiralina au reducere de 50% la bilete.

#2. Vineri pe Venyl

Vineri pe Venyl, teatrul Spălătorie PC: Facebook
Vineri pe Venyl, teatrul Spălătorie PC: Facebook

Teatrul Spălătorie ne invită din nou la o seară de muzică pe venyl. Și de asteastă dată începutul va fi dat la ora 20:00, iar pentru mai multe date, contactați pagina evenimentului. Hai să scoatem discurile uitate de prin ascunzișuri și să le mai dăm o șansă!

#3. Petrecere la Albion

Cub Albion PC: Facebook
Cub Albion PC: Facebook

După petrecerile tumultuoase de sărbători și dureri permanente de cap, Albion invită la o petrecere denumită «оПУХмеляемся» в Клуб «Альбион» – de la ei mâncarea, de la voi băutura. Intrarea va costa 20 de lei. Mai multe detalii le găsiți aici!

#4. Vineri cu Hit-uri în clubul Taboo

Petrecere la Taboo PC: Facebook
Petrecere la Taboo PC: Facebook

Dans și hit-uri te așteaptă la Taboo în această seară. În fiecare vineri sufletul vostru va cânta, confirmă organizatorii. De asemenea și picioarele vor obosi în dans. mai multe detalii despre evenimentul de azi, le găsiți dacă sunteți logați pe Facebook.

#5. Antonia la Drive

Antonia la Drive PC: PC FAcebook
Antonia la Drive PC: PC FAcebook

Antonia, renumita cântăreață din România revine la Chișinău pentru a aprinde atmosfera. De această dată petrecerea se va da la Drive și doza de voie bună este asigurată. Mai multe detalii sunt pe pagina evenimentului.

Distracție plăcută din partea echipei #diez!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente