(foto) Furnicile lui Evelyn Bracklow atacă vesela de porțelan

la-phile-1
Foto:PC: Evelyn Bracklow

Chiar dacă reacția noastră standardă, la insectele din farfurie este, de obicei repulsia, artista germană Evelyn Bracklow s-a dovedit a fi mai tare de fire. Ea a creat o serie de lucrări vintage, de porțelan, pe care mișună furnici, pictate manual.

Ideea din spatele acestui proiect, a apărut din întâmplare. Evelyn a tot observat cum furnicile cuceresc vesela lăsată neglijent și acest lucru a fascinat-o. A simțit nevoia să conserveze cumva aceste imagini. Frică, dezgust, fascinație și admirație: toate aceste sentimente constituie farmecul muncii artistei germane. Mai mult decât atât, furnicile simbolizează toate poveștile pe care le poartă orice bucată de porțelan. O dată cineva a cinat și a băut din ele, astăzi, furnicile se agită asupra lor.

Nu este greu să vedem că fiecare piesă este incredibil de detaliată și bine executată. Acest echilibru de realizare superb, față de subiect, explică probabil de ce Evelyn nu a avut probleme atunci când a scos la vânzare pe Etsy, vesela ei cu furnici. Iar dacă vrei să vezi mai multe lucrări, poți vizita pagina ei web.

PC: Evelyn Bracklow
PC: Evelyn Bracklow
PC: Evelyn Bracklow
PC: Evelyn Bracklow
la-phile-4
PC: Evelyn Bracklow
la-phile-5
PC: Evelyn Bracklow
la-phile-6
PC: Evelyn Bracklow
la-phile-7
PC: Evelyn Bracklow
la-phile-8
PC: Evelyn Bracklow

Sursa: thisiscolossal

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente