De ziua lui Schumacher fanii Ferrari stau de veghe la spital

1158931-18156957-640-360
Foto: Fanii Ferrari în fața spitalului cu pancarte. PC: Eurosport

La aniversarea celor 45 de ani, fanii Ferrari îl susțin pe Michael Schumacher chiar de ziua lui. Ei s-au strâns lângă spitalul din Franța, unde campionul mondial continuă să lupte pentru viața sa, după un accident de schi.

Câteva zeci de fani s-au adunat în afara spitalului din Grenoble, în care Schumacher a fost supus unui tratament după accidentul de duminică în stațiunea Meribel, atunci când germanul și-a lovit capul de o stâncă, atunci când a căzut în timp ce schia pe pârtie.

„Noi, fanii Ferrari, suntem ca niște frați, suntem o unitate”, a declarat Carlo Buschini, un fan care și-a scos chipiul și a expediat sărutări în direcția camerei de spital a lui Schumacher. „Suntem aici pentru a sărbători lupta lui pentru viață”, a declarat Buschini.

Susținătorii Clubului Scuderia Ferrari purtau culorile roșii ale echipei și au efectuat un banner pe care scria ”Schumi, toate gândurile noastre sunt pentru tine și familia ta.”

Într-o postare pe blog pe site-ul său, Ferrari a spus că Schumacher ”duce cea mai importantă luptă din viața lui”, și i-au trimis urări ”duble” pentru ziua lui de naștere.

Schumacher este cel mai de succes pilot de Formula 1 din toate timpurile, cu un record de 91 de victorii de curse într-o carieră care a durat mai mult de două decenii. Germanul a câștigat 5 titluri consecutive cu Ferrari înainte de a se retrage de la echipă spre sfârșitul anului 2006. O revenire de-a sa, mai puțin de succes, a durat de trei ani cu Mercedes, care s-a încheiat anul trecut.

Mesaje de susținere din partea foștilor coechipieri al lui Schumacher au apărut și pe Twitter:

”La Mulți Ani! fratele meu, Michael! Fii puternic! Fii tare! Nu renunța! Ne rugăm pentru tine”, a scris pilotul Ferrari, Felipe Massa.

Un alt fost coechipier, Rubens Barrichello, a scris ”Ține-te sus, bărbatule… eu știu că lupți.”

Miercuri, 1 ianuarie, agent lui Schumacher a declarat că el a fost în comă artificială în stare stabilă, dar nici o actualizare nu a mai apărut de atunci.

Sursa: Eurosport

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente