Top știri din 18 decembrie

599002_3804326121182_1168893173_n

Licee olimpice, afaceri ”agitate”, ONG-uri ingenioase și Ucraina amenințată în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 18 decembrie 2013.

#1. Topul liceelor din Moldova cu cei mai mulți olimpici internaționali

Mâine, 18 decembrie, cei mai buni 27 tinerii olimpici și elevii care au luat medalii, premii la olimpiadele internaționale şi regionale vor fi premiați de Ministerul Educației în cadrul Galei Olimpicilor.

#2. Angry Business: Comunitatea ce creează, dezvoltă afaceri la Drive

Angry Business s-a lansat în Moldova, ieri 17 decembrie 2013, printr-un Drive la Tipografia 5. Principalii invitați ai serii au fost Dumitru Voloșin, Ruslan Cojocaru și Eugen Boico.

#3. Irina Kaiser: ”Ne vedem în Greifswald!”

Experienţa frumoasă de la festivalul studenţesc ISWI – 2011 a creat o relație specială dintre Irina Kaiser și Germania, încât nu a putut rata şansa să aplice la un alt festival, de data aceasta, la GrIStuF – 2012, organizat la nordul acestei țări.

#4. Ucraina, amenințată din nou

În rezultatul confruntărilor din Piața Independenței Ucraina s-a pomenit în fața celei mai reale amenințări de dezintegrare.
Cu “acordul tacit” al Chinei aici s-au confruntat Washingtonul, Moscova și Bruxelles-ul.

#5. Test japonez: Care e vârsta ta reală din punct de vedere psihologic?

Acest test este originar din Japonia, și este pentru a identifica corelația dintre vârsta calendaristică și cea psihică. Unii oameni au o vârstă îndelungată însă s-ar putea să nu se fi maturizat, la alții din contra.

#6. Un proiect emoționant de adio de la tată și fiică

Ben Nunery și fiica lui Olivia au publicat o serie de imagini, în care își iau rămas bun de la casă, de la soția și mama lor. Ali Nunery s-a stins din viață la vârsta de 31 de ani, în 2011, după o luptă pierdută cu cancerul.

#7. Ce a făcut Ianukovici de a luat gaz mai ieftin de la Rusia?

Preşedintele Ucrainei a primit bani şi gaz mai ieftin la Moscova. Victor Ianukovici s-a întâlnit cu Vladimir Putin astăzi, iar în urma întrevederii au fost semnate câteva acorduri comerciale.

#8. Fiecare ONG din Moldova merită un John McKellar

Scoțian, încăpățânat și un mare fan al Republicii Moldova – John McKellar, persoana care a demonstrat că un ONG poate deveni creativ și ingenios atunci când vine vorba de evenimente fundraising. În viața lui John acum apar foarte multe schimbări, iar echipa #diez este sigură că va face față la toate!

#9. Afaceri cu droguri în trei locuințe din Chișinău. Printre consumatori se numără şi studenţi

În baza acuzațiilor aduse de Procuratura municipiului Chişinău, trei membri ai unui grup criminal organizat au fost condamnați la un total de 37 de ani de închisoare.

#10. Ilinca Buga, tânăra care își croiește calea în show-bizz

Ilinca Buga și-a lansat astăzi videoclipul piesei Queen of the Night, într-un local din capitală. Alături de prieteni și familie a mai urcat o treaptă a showbizz-ului autohton.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente