Mai mult de 100 de studenți din toată Europa sunt așteptați să facă schimb de opinii pe teme globale, în cadrul Festivalului Internațional pentru studenți Greifswald. Motto-ul evenimentului din anul viitor este: ”Pierduți în consumerism - regândim economia.”

Tema a fost inspirată din evenimentele recente din economia mondială, începând cu criza financiară, care mai apoi a dus la multe falimente naționale. De consecințele acestor fenomene unii au auzit din rapoartele prezentate în mass-media, alții au putut face parte personal din valul șomajului din Europa de Sud. Festivalul internațional Greifswald invită toți studenții care vor să discute și dezbată acest subiect, la diferite ateliere de lucru pe temele consumerismului și economiei mondiale. Pe lângă activitatea tematică, acesta oferă un program social amplu.

Perioada de aplicare a început deja și se va încheia pe data de 15 ianuarie 2014. Mai multe informații și detalii despre festival și programul său pot fi găsite pe pagina web a evenimentului.

GrIStuF_2014_Poster