Un utilizator al Twitter-ului a prezis cu exactitate rezultatul tragerii la sorți a Ligii Campionilor

pic_baa946f3e7551256e6f69a12970a02af
Foto: Prognoza utilizatorului @gazprom_mafia pe Twitter. PC: lenta.ru

Utilizatorul @gazprom_mafia de pe Twitter a prezis cu exactitate rezultatul tragerii la sorți a 1/8 de finală a Ligii Campionilor, fapt devenit cunoscut doar la 16 decembrie 2013.

[Update] Ceva mai târziu, utilizatorul @gazprom_mafia a divulgat secretul prezicerii sale:

 

Postarea pe Twitter, a utiliztorului @gazprom_mafia. PC: twitter.com/gazprom_mafia/
Postarea pe Twitter, a utiliztorului @gazprom_mafia. PC: twitter.com/gazprom_mafia/

Anterior, mai multe site-uri au anunțat ipoteza că, acum trei zile în urmă, la 13 decembrie 2013, utilizatorul acestei rețele se socializare a publicat niște tweet-uri separate, în care erau indicate toate cele opt perechi. Primul tweet al lui @gazprom_mafia a fost publicat în data de 12 decembrie 2013.

Prognoza utilizatorului @gazprom_mafia pe Twitter. PC: lenta.ru
Prognoza utilizatorului @gazprom_mafia pe Twitter. PC: lenta.ru

Cu prognoza sa, utilizatorul care se prezintă ca ”un amator de fotbal din Rusia”, a încercat să lanseze acuzații precum rezultatele tragerii la sorți i-au fost trimise de către o sursă din compania «Gazprom». Conform spuselor utilizatorului, această expunere a rezultatelor înainte de timp are menirea de a ”face curat în fotbal”.

Autorul tweet-urilor precizase: ”societatea «Gazprom» sponsorizează trei cluburi calificate în 1/8 de finală a Ligii Campionilor – Zenit Sankt Petersburg, Schalke 04 și Chelsea, și încearcă să se folosească de influența sa pentru a crea pentru ei cele mai bune condiții. De când «Gazprom» a început să finanțeze UEFA și Champions League, compania a început să ia decizii serioase în fotbalul european.

Potrivit lui @gazprom_mafia, «Gazprom» a ajutat pe Schalke să iasă din grupa E, câștigând în ultima etapă din faza grupelor pe elvețienii de la Basel, cu scorul de  2 – 0. Mulți dintre spectatori au observat că cel de-al doilea gol al întâlnirii a fost înscris de către clubul german din offside, în timp ce în afară de jos se aflau tocmai cinci jucători de la Schalke.

Pe un alt cont de pe aceeași rețea de socializare – @uefacorruption, rezultatele tragerii la sorți au fost postate pe 15 decembrie 2013, cu o zi înainte ca acestea să aibă loc oficial.

Vi s-a părut ceva suspect la tragerea la sorți? Cel puțin când a extras primele biluțe, Luís Figo a întors privirea de la pot:

 

 

Sursa: lenta.ru

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente