Fratele lui Paul Walker i-ar putea lua locul în ”Fast and Furious”

paul-walker-best-man-brother-wedding
Foto:PC: TMZ

Potrivit producătorilor este nevoie de cineva care seamănă cu decedatul Paul Walker, ca să termine câteva scene din filmul ”Fast and Furious 7”. La vârsta de 25 de ani Cody Walker seamănă foarte mult cu fratele său.

Cody Walker, fratele actorului Paul Walker, care a decedat într-un accident de mașină, îl poate înlocui pe platourile de filmare a celui de-al 7-lea film „Fast and Furious„, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

”În cazul în care Cody ar fi de acord să o facă, aceasta ar fi doar pentru că vrea să onoreze memoria fratelui. Există foarte multe detalii la care trebuie de lucrat, dar acum familia și echipa de filmare sunt încă în doliu” – a declarat pentru Daily Mail, o sursă apropiată echipei ”Fast and Furious.” Potrivit companiei de film Universal Pictures, în prezent filmările au fost oprite. Acum vor fi analizate toate opțiunile posibile pentru terminarea filmului.

Actorul american Paul Walker a decedat pe data de 1 decembrie, curent,  într-un accidentde mașină, în orașul Santa Clarita, Los Angeles. Actorul a venit acolo pentru a participa în cadrul unui Salon Auto, organizat cu scopul de a aduna fonduri pentru victimele taifunului din Filipine. În momentul accidentului Paul nu se afla la volanul automobilului. După cum raportează Associated Press, șoferul din oarecare motive a pierdut controlul și a atins un felinar, după care mașina s-a lovit de un copac și a luat foc. Paul Walker și prietenul său au murit pe loc.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente