Top știri din 13 decembrie

erasmus-plus2m
Foto: PC: ue.katowice.pl

Sperăm că ai avut mult noroc și succes în această vinere, iar acum te lăsăm față în față cu cele mai importante și populare știri de pe #diez din 13 decembrie 2013.

#1. Un moldovean creşte melci la Orhei şi îi vinde în Vest

În loc de sarmale și tradiționala friptură de porc, un moldovean își răsfață oaspeții de sărbători cu… melci, pe care îi crește în propria gospodărie.

#2. Premierul turc Erdogan va veni la Chișinău cu sabia lui Ștefan cel Mare

Prim-ministrul Turciei, Recep Tayyip Erdogan, va efectua o vizită oficială la Chișinău, urmând să aducă și originalul sabiei lui Ștefan cel Mare.

#3. Un bărbat pozează îmbrăcat într-un tutu roz pentru a-și vedea soția zâmbind

Un bărbat din SUA a devenit cunoscut în întreaga lume după ce a inițiat un proiect special dedicat soției sale, diagnosticată cu cancer la sân.

#4. Ministrul de externe al Austriei are doar 27 de ani

Cel mai tânăr ministru de externe din istoria sa, Austria l-a găsit acum. Are doar 27 de ani și a fost numit în funcție în această săptămână.

#5. 12 Pantofi pentru 12 femei

Sebastian Errazuriz creează 12 perechi de pantofi în cinstea celor 12 ex-iubite pe care le-a avut. Pantofii ilustrează mai mult sau mai puțin caracterul acestora.

#6. Cum arată Miss Earth 2013

A fost aleasă cea mai frumoasă femeie a planetei pe 7 decembrie în Palatul Versailles, Filipine. Câștigătoarea este originară din Venezuela, are 22 de ani, este ecologistă și iubește copiii.

#7. Publicitatea la TV va fi cronometrată pe ecran

Proiectul de lege iniţiat de un grup de deputaţi pentru ca publicitatea TV să fie cronometrată, iar televiziunile să posteze pe ecran un indicator care să cuantifice minutele de publicitate a fost aprobat astăzi, 13 decembrie 2013, de Guvern.

#8. Workshop de stil cu Aurelia Neider

Cea mai mare comunitate a femeilor din Moldova a organizat un workshop de modă cu Aurelia Neider. Evenimentul a avut ca scop informarea despre cum Stilul și eleganța aduc succesul.

#9. Erasmus+: Ghidul programului

Ghidul programului Erasmus+ oferă informații detaliate referitor la obiective, la priorități, la oportunitățile de finanțare pentru fiecare acțiune, inclusiv informații tehnice privind cererile de grant și procesul de selecție, precum și cu privire la dispozițiile financiare și administrative legate de acordarea granturilor.

#10. Alina Darangiu – Tineri pentru tineri. Spune lumii povestea ta de succes!

#diez continuă și astăzi, 13 decembrie, să-ți prezente tinerii din Moldova care au în spate o istorie de succes.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente