Aplică la Academia Ideilor de Afaceri și învață cum să ai succes acasă

traineri
Foto: Trainerii Academiei Ideilor de Afaceri

Cursul se va desfășura în perioada ianuarie – februarie 2014 și este destinat persoanelor care vor completa formularul de pe: www.institutulidea.org/mastermoldova. Tot pe această adresă vei afla mai multe detalii despre programul de cursuri.

Știai că potrivit unui studiu Forbes, Republica Moldova se află pe poziția 88 (din 144) în clasamentul celor mai active economii din lume? Acesta este un argument puternic ce ar trebui să ne mobilizeze și mai mult în dinamica economiei naționale. Dacă ai un spirit activ, vrei să-ți inițiezi propria afacere și să obții succesul pe piața de acasă, ai posibilitatea să te înscrii la cel mai generos program de cursuri de afaceri organizat de către AO Institutul IDEA, în colaborare cu Academia de Studii Economice și Camera de Comerț Americană: Academia Ideilor de Afaceri.

În total sunt șase cursuri intensive, ce îi are în calitate de experți formatori pe cei mai profesioniști experți din domeniul antreprenoriatului din Moldova. Aceștia sunt gata să te înarmeze cu cele mai temeinice cunoștințe, începând de la modul de stabilire a impozitelor în RM, până la cum să obții finanțare pentru o afacere și cum să îți motivezi echipa.Acestea sunt doar câteva informații din amalgamul de ”secrete”  din lumea businessului, pe care vei avea norocul să le afli din acest curs.

La finalul cursurilor, vei primi o diplomă oficială, recunoscută de ASEM.

Cursul se va desfășura în perioada ianuarie – februarie 2014 și este destinat persoanelor care vor completa următorul formular: www.institutulidea.org/mastermoldova. Tot pe această adresă vei afla mai multe detalii despre programul de cursuri.

Costul programului este de 1199 lei per curs la alegere sau 2999 lei – toate cursurile. Oferta e valabilă până pe 31 decembrie 2013.
Este alegerea ta!
Investește în tine și în viitorul Republicii Moldova, pentru a demonstra echipei Forbes că Moldova are cu CE și cu CINE!

Pentru orice întrebări și detalii:
Facebook:www.facebook.com/academiaideilor
Web: www.institutulidea.org
Coordonator proiect: Anastasia Ambros.
E-mail: [email protected]
tel: 068580792

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente