Concurs: Rezoluțiile lui Constantin Neacsu pentru 2014

ALEX

Acestea sunt primele rezoluții care au ajuns pe adresa de email #diez de la Contanstin Neacsu, la data de 28 noiembrie, ora 12:05. Lectură plăcută!

Un an mai bun pentru fiecare din noi… asta ne dorim în 2014. Fiecare dintre noi ne aducem aminte cu emoție de prima zi de școală. Prichindei fiind, clasa întâi am așteptat-o cu sufletul la gură: să deschidem abecedarul și cartea de matematică pentru a vedea ce este nou la școală față de ce știam de la grădiniță. Cu emoții au trecut şi părinții noștri de prima zi de școală sperând într-un început cât de bun pe drumul vieții, al copiilor lor. Din păcate sunt copii și părinți care nu au avut atât de mult noroc și trebuie ajutați pentru a nu fi marginalizați. A fi sărac nu este un handicap. Pentru a sprijinii copiii la  început de an școlar, în condiții cât mai bune, aș dori să intervin prin intermediul tuturor celor care  pot dărui ghiozdane, rechizite, dulciuri şi jucării prin donații, în numărul lor, multe sau puține, sperăm că vom reuși să aducem o rază de bucurie, speranță și căldură în sufletele acestor copii.

*NB: Acest text este participant în concursul lansat de #diez “Ştiri despre tine. 2013 spre 2014“. Premiul care-l așteaptă pe cel mai creativ/ă și ingenios/oasă este un Samsung Galaxy Tab 2. Cei care au devenit curioși pot citi aici regulamentul concursului. Așteptăm mesajele voastre la adresa [email protected]

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente