Concurs: Fapta bună a Lilianei Vieru

IMG_1954

Echipa #diez este bucuroasă să vă prezinte primul text din concursul „Ştiri despre tine. 2013 spre 2014.” Cunoașteți istoria Lilianei Vieru, care a ajuns la noi pe email pe data de 27 noiembrie, ora 23:46.

Nepoţica mea a făcut de curând o pasiune pentru peştişori şi am hotărât să-i iau un acvariu sau mai bine spus, să i-l fac cadou. Un an în urmă a mai avut un acvariu puţin mai micuț însă în momentul când a trebuit să-i schimbe apa, inevitabil a avut loc un accident.

Bineînţeles că nu sunt foarte pricepută în materie, cu toate astea, eu şi fiul meu, mare iubitor şi el de peştişori ne-am documentat. I-am cumpărat un acvariu de 90 de litri, tub fluorescent de iluminat de 18 w, filtru exterior, substrat-nisip şi plante mici. Are şi locuitori: 2 peşti clovni, 7 chromis verde, 1 wrasse cu 6 dungi, 1 goby mandarina, 1 goby sabie, 1 bodianus bimoculatus, 1 caras auriu, 1 gurami albastru şi 1 guppy. I-am făcut cel mai frumos cadou şi totodată, cu acest prilej, i-am promis şi fiului meu că vom avea şi noi unul la fel de frumos precum cel al verişoarei lui.

IMG_1946

*NB: Acest text este participant în concursul lansat de #diez „Ştiri despre tine. 2013 spre 2014„. Premiul care-l așteaptă pe cel mai creativ/ă și ingenios/oasă este un Samsung Galaxy Tab 2. Cei care au devenit curioși pot citi aici regulamentul concursului. Așteptăm mesajele voastre la adresa [email protected]

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente