Top ştiri din weekend: 30 noiembrie-1 decembrie

IMG_0422
Foto: Până la 14 ianuarie 2014 așa va arăta PMAN-ul în fiecare noapte

Un weekend-ul în care am schimbat toamna pe iarnă am salubrizat Circul, s-a inaugurat pomul de Crăciun din capitală, iar unioniștii au sărbătorit din plin. Află detalii în cele mai importante și populare știri de pe #diez din 30 noiembrie-1 decembrie 2013.

#1. [noiembrie] #4 Găsește o comoară la piața second-hand

De data aceasta îți spunem istoria a doi prieteni, Max și Victor, care merg la piața second în căutarea comorilor animate.

#2. Circul din Chișinău și-a redeschis ușile după zece ani

După o pauză de un deceniu, ușile circului din Chișinău s-au redeschis astăzi pentru toți doritorii, însă nu pentru a viziona un show, ci pentru a face curățenie.

#3. A fost inaugurat bradul de Crăciun

Capitala și-a îmbrăcat haine de sărbătoare. În această seară, în Piaţa Marii Adunări Naţionale a fost inaugurat principalul pom de Crăciun din ţară.

#4. Cum ar arăta prezervativele dacă ar folosi slogane românești

Printre marketologi se spune că un slogan bun e cel care poate fi folosit la vinderea prezervativelor, astfel o echipă creativă a testat sloganele românești.

#5. Cum ar fi viața dacă Bucureștiul s-ar uni cu Chișinăul – super orașul Bucușinău

Cum ar arăta viața dacă Bucureștiul s-ar uni cu Chișinăul? Ar ieși un super oraș – Bucușinău

#6. Aplică pentru un schimb de experiență în SUA

Tinerii sunt invitați să aplice pentru un schimb de experiență ce va fi organizat de Școala de Leadership și Cooperare Internațională din cadrul Universității San Diego din California.

#7. Speed Networking pentru tinerii cu proiecte interesante

Se pare că tinerii din Chișinău cu inițiativă și proiecte interesante vor avea unde se aduna și împărtăși ideile care nu le dau pace și le fură orele de somn.

#8. Susținem ”100 de Movile” pe Indiegogo!

Proiectul “100 de Movile” se axează pe spațiul cultural din Republica Moldova și România, spațiu în care folclorul este implementat din ce în ce mai activ în muzica modernă. Iar acum acest proiect are nevoie de susținerea ta pe Indiegogo!

#9. A luat sfârșit cea de-a doua ediție a Forumului Tinerilor Jurnaliști

Centrul Tânărului Jurnalist din Moldova a organizat cea de-a doua ediție a Forumului, unde au participat tineri jurnaliști din Transnistria, Gagauzia, Drochia și Chișinău.

#10. 10 Lucruri uitate în interiorul cărților

Un colecționar din New York împreună cu familia sa a reușit să arhiveze mii de lucruri fascinante uitate în interiorul cărților din biblioteca moștenită prin generații.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente