Designerii prezic culorile anului 2014

griottes1

Dacă te-ai întrebat vreodată de unde a început mania verde-smarald din 2013, atunci să știi că există o companie care de fiecare dată, declară care va fi nuanța, pe care o vei vedea predominant, anul care vine. Vezi care sunt prezicerile pentru 2014.

Foarte curând compania Pantone va anunța culoare anului 2014. Dar până la momentul glorios, iStock a decis să adune o serie de preziceri de la mai mulți experți. Designeri din Australia, Brazilia, Marea Britani, Germania, Italia, Statele Unite și Japonia și-au exprimat propriile viziuni, sugerând care va fi culoarea predominantă în anul viitor.

Opiniile de designerilor cu renume sunt foarte diferite unele de altele, iar tendința generală nu a fost formată. Alexander Ravagnani din Brazilia, consideră că în 2014 va fi roșul de la roșii, în timp ce italianul Michele Mariani este de părere că culoarea de anul viitor ar trebui să fie albastru. De asemenea, printre cei intervievați s-au găsit și acele persoane care au optat pentru culoarea neagră. Culoarea anului 2013, după Pantone, a devenit verde smarald. Rezultatele sondajului sunt prezentate mai jos:

 

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

Sursa: lookatme

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente