(video) Mesajul Președintelui Nicolae Timofti cu ocazia Summit-ului de la Vilnius

1469891_677709065602213_2068220816_n
Foto:PC: Moldova1

Președintele Nicolae Timofti a venit cu un mesaj în emisiunea Mesager în care a mulțumit cetățenilor moldoveni pentru alegerea pro-europeană.

„Mâine urmează să parafam acordul de asociere cu UE astfel stabilind o cotitură semnificativă în destinul țării, nu mai suntem singuri în năzuințele noastre de a trăi în societate prosperă și liberă” a declarat Nicolae Timofti.

Reamintim că mâine se va petrece summitul de la Vilnius, unde Moldova va parafa acordul de asociere cu Uniunea Europeană. Acest pas este unul foarte important pentru cursul european al RM și va permite ulterior aderarea mai târzie a Moldovei la UE.

Nicolae Timofti a menționat ajutorul Comisiei Europene în găsirea pieței de desfacere a vinurilor moldovenești după restricțiile impuse de Federația Rusă.

Președintele a mulțumit cetățenilor Moldovei pentru suportul lor, și a subliniat că beneficiile acestui acord se vor răsfrânge asupra tuturor cetățenilor indiferent de locul de trai sau naționalitate.

Astăzi, 27 noiembrie curent, Comisia Europeană a propus liberalizarea regimului de vize cu Moldova pentru deținătorii de pașapoarte biometrice care călătoresc în spațiul Schengen.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente