22 de tineri au depus jurământul de credință al funcționarului public

9juramant3
Foto: PC: GOV

În cadrul unei ceremonii festive, desfășurată în această săptămână la Guvern, 22 de tineri au depus jurământul de credință al funcționarului public.

Tinerii sunt angajați ai Cancelariei de Stat a Republicii Moldova și ai Oficiilor Teritoriale ale acesteia. Funcționarii au jurat să respecte Constituția Republicii Moldova, drepturile și libertățile fundamentale ale omului, să apere suveranitatea și integritatea teritorială a Republicii Moldova, să execute de o manieră obiectivă și imparțială legile țării, să îndeplinească în mod conștiincios obligațiile ce le revin în exercitarea funcției publice și să respecte normele de conduită profesională.

 

PC: GOV
PC: GOV

Victor Bodiu, Secretarul General al Guvernului i-a felicitat pe tinerii funcționari publici pentru faptul că au parcurs cu brio etapa de debutanți și le-a dorit să dea dovadă de exigență, de responsabilitate și de implicare în activitatea de zi cu zi.

Funcționarii publici depun jurământul de credință în conformitate cu art. 32 din Legea nr. 158/2008 cu privire la funcția publică și statutul funcționarului public.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente