Adolescentă de 14 ani, găsită strangulată într-un șopron

strangulat
Foto: Fata de 14 ani, gasită strangulată într-un șopron PC: Actulaități.md

O adolescentă din localitatea Echimăuţi, raionul Rezina, și-a pus capăt zilelor la numai 14 ani. Tânăra a fost găsită moartă în curtea casei chiar de sora ei geamănă.

Potrivit rudelor, copila s-a spânzurat cu o funie de grinda unui şopron. Familia victimei nu îşi poate explica gestul disperat al fetei, transmite JurnalTV.

Tragedia s-a produs ieri la amiază, în momentul în care, acasă, erau cele două gemene şi tatăl lor vitreg. Una dintre surorile mai mari povestește că mezina familiei a fost mereu o fată liniștită. Însă, atât ea cât şi tatăl vitreg, spun că în ziua nenorocirii adolescenta s-ar fi certat cu mama ei, care i-ar fi verificat ghiozdanul, fapt ce ar fi supărat-o pe copilă. Totuşi, nimeni nu îşi explică ce a determinat-o să-şi pună capăt zilelor.

Mama victimei a declarat că între ele au existat doar certuri minore, care nu ar fi putut avea o astfel de finalitate. Fata era elevă în clasa a noua la liceul din localitate, iar profesorii spun că avea o purtare exemplară, învăța bine şi nu s-a plâns niciodată că ar fi avut probleme în familie.

Anchetatorii afirmă însă că vecinii care au fost audiați le-au declarat că cele două surori gemene ar fi aflat recent despre faptul că sunt crescute de tatăl vitreg. Motiv care ar fi stârnit nenumărate certuri între ele şi mama lor, fapt negat însă de întreaga familie. Oamenii legii au deschis o cauză penală pentru determinare la suicid.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente