Top știri din 1 noiembrie

9
Foto: Desenele de pe pereții holului USM îndeamnă studenții să învețe.

Am mers la casting de modeling, am sărbătorit toată noaptea, ca de dimineață să vedem cum desenele de pe holuri ne cresc dragostea pentru carte. Despre asta și multe altele citiți în cele mai importante şi populare ştiri de pe #diez din 1 noiembrie 2013.

#1. Circa 400 de tineri au participat la castingul pentru Model Of The Year din Chișinău

Caravana echipei de scouting Fashion Model Management, însoțită de directorul MRA Models din România, Liviu Ionescu, a ajuns ieri și în capitala noastră.

#2. Cum s-a schimbat USM-ul în 20 de poze

Universitatea de Stat din Moldova nu e astăzi cea care a fost odată și asta nu în sensul rău al cuvântului. S-au făcut multe modificări și toate în folosul studenților, spune administrația.

#3. Noaptea de Halloween în abatorul Tipografiei 5

Chişinăuienii au avut posibilitatea să-şi petreacă noaptea de Halloween în clubul underground – Tipografia 5. Printre mulţimea de localnici care au fost prezenţi la eveniment, au fost şi mulţi tineri străini din Franţa, America, Israel.

#4. Top 5 cele mai bune universități din Europa

Grupul francez de consultanţă RH Emerging şi institutul german de sondare a opiniei publice Trendence au realizat în baza răspunsurilor a peste 5.000 de companii de top din 20 de ţări ale lumii clasamentul de 150 de universităţi care oferă cele mai bune şanse de angajare.

#5. Consiliul Național al Elevilor și-a prezentat raportul privind respectarea dreptului la educație

Membrii Consiliului Național al Elevilor (CNE) s-au întrunit în această săptămână pentru cel de-al doilea atelier de lucru. Ieri, 31 octombrie, elevii și-au prezentat primul raport de monitorizare axat pe respectarea drepturilor la educație și condițiile de studii în școli.

#6. A fost deschisă Școala Tânărului Lider Politic, ediția a XIII-a

Pe data de 31 octombrie 2013 la Chișinău, Asociația pentru Democrație Participativă ADEPT a lansat ce-a dea XIII-a ediție a Școlii Tânărului Lider Politic (ȘTLP). La ședința de inaugurare au participat atât persoanele acceptate în urma concursului, dar și absolvenții acesteia.

#7. Instagramul s-a transpus în viața reală la Londra

În imaginile de mai jos este prima dovadă a faptului că Instagram nu mai este o aplicație care trebuie să rămână pe ecranul unui smartphone.

#8. Drumul studenților “acasă la mama” s-a scumpit cu 10 bani/km

Preţul unui bilet de transport rutier interurban va ajunge la 58 de bani/km, fiind scumpit cu 10 bani. Aceasta nu este unica scumpire. În anul 2015, ea va fi repetată.

#9. În noiembrie te așteaptă a cincea ediție de Startup Weekend Moldova

Evenimentul va face parte din Săptămâna Globală a Antreprenoriatului, în același timp cu alte 200 Startup Weekenduri din întreaga lume.

#10. Heidi Klum: Cea mai spectaculoasă transformare de Halloween

Cea mai spectaculoasă apariție în noaptea de Halloween a fost un șoc pentru toți cei prezenți la petrecere, dar și pentru cei care au văzut pozele de după. Echipa care a lucrat la transformarea completă vedetei din poza de mai jos, are în palmares un Oscar. Încearcă să o recunoști.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente