Top știri din 29 octombrie

congress
Foto: Congresul Absolvenților 2011, în poză de la stânga spre dreapta: Natalia Andreev, Alexandru Lebedev, Tamara Țurcan, Daniel Vodă, Ludmila Bilevschi

Tinerii moldovenii pleacă în orient, joacă șah, călătoresc în orașe frumoase și admiră milionarii de aceeași vârstă. Despre alte interese află în cele mai importante şi populare ştiri de pe #diez din 29 octombrie 2013.

#1. Topul celor mai buni tineri moldoveni din Asia, Africa și Australia

Rezultatele topului au la bază un vox făcut de echipa #diez, la vox au participat 75 cititori #diez, cu vârsta preponderent între 21 și 26 ani. Vox-ul a avut scopul de a identifica tineri din Moldova care sunt bravo peste hotarele țării natale și care mai mult sau mai puțin s-au integrat și ajută Moldova de departe.

#2. Lonely Planet: Cele mai frumoase 10 orașe care să le vizitezi în 2014

Lonely Planet a publicat ieri lista destinațiilor pentru anul 2014. În top se găsesc și trei orașe europene: Paris, Riga și Zurich. Uitați-vă în top și planificați-vă următoarea vacanță.

#3. Top 5 obiceiuri alimentare sănătoase culese din Europa

Bucatele făcute de bunica sunt mereu gustoase, dar ar trebui să le alegem pe cele sănătoase. Uite ce obiceiuri să împrumuți din Europa.

#4. Parcul Eroilor din sectorul Rîşcani are acum o tablă enormă de șah

Academia Națională de Șah din Moldova, în colaborare cu Primăria municipiului Chişinău, a lansat duminică o nouă tablă de șah uriașă în Chișinău. Acesta este cea de-a treia la număr.

#5. Înregistrarea pentru Congresul Absolvenților SUA 2013

Asociația pentru Dezvoltare Creativă (ADC) vă invită să participați la Congresul Absolvenților 2013 – a XI-a Ediție, cu tematica ”Cetățenia activă”, ce va avea loc în data de 3 noiembrie, Chișinău, Leogrand Convention Center.

#6. Au mai puțin de 30 de ani și sunt milionari

Membrii grupului One Direction ocupă primul loc în topul pe 2013 al celor mai bogate vedete britanice în vârstă de până la 30 de ani, potrivit unui clasament anual întocmit de editorii revistei Heat.

#7. Domnica Cemortan a recunoscut că a fost iubita căpitanului vasului Costa Concordia

După ce zvonurile despre o idilă între Domnica Cemortan şi căpitanul de pe Costa Concordia au făcut înconjurul lumi, moldoveanca a recunoscut, în faţa judecătorilor, că a fost iubita lui Francesco Schettino. Tânăra a făcut aceste declaraţii în timpul audierilor în procesul împotriva căpitanului italian.

#8. Ce a făcut Valeriu Tihonov pentru a fi Ambasador în Qatar?

Valeriu Tihonov a fost numit astăzi în funcția de ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Moldova în Statul Qatar. Anunțul a fost făcut în ședința Guvernului de către Vicepremierul, ministrul de Externe, Natalia Gherman.

#9. Lui Radu Albot i-a fost acordat gradul de locotenent al serviciului de salvare

Ministrul Afacerilor Interne, Dorin Recean a acordat gradul de locotenent al serviciului de salvare sportivului de performanţă, angajat al Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale, Radu Albot.

#10. Faceți cunoștință cu cel mai bun Football Freestyler din Moldova

Freestyle Football este un sport relativ nou și încă în ascensiune în Republica Moldova, iar Radu Dintiu este unul din fondatorii acestui sport la noi și desigur unul dintre cei mai buni, el fiind campion al Moldovei în 2011.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente