Top ştiri din weekend: 19-20 octombrie

DSC_0254
Foto: Gutuile au fost principalele elemente din a 5-a provocare #diez din luna octombrie

Un weekend cu multe evenimente, plin de toamnă și cu moldoveni ce se promovează pente hotere. Detalii în cele mai importante şi populare ştiri de pe #diez din 19-20 octombrie 2013.

#1. O tânără din Moldova l-a cucerit pe Smiley la Vocea României

Moldoveanca Elena Șalaru este din Chişinău, are 22 de ani şi lucrează ca ajutor de contabil. Totuși, spune ea, muzica îi face inima să tresare, mai ales că a început să cânte încă din perioada copilăriei.

#2. Femeile care vor să aibă o carieră strălucită trebuie să se machieze

Potrivit a două treimi din patronii britanici, femeile trebuie să se machieze dacă vor să aibă o carieră profesională strălucită, scrie Daily Mail.

#3. Toamna din Moldova în 30 de poze de pe Instagram

Acum, pentru ca s-a lăsat frigul, apusurile sunt mai colorate și copacii au început să-și schimbe culoarea în nuanțe de galben și portocaliu, ne-am gândit să vedem cum ați surprins voi Moldova în pozele de pe Instagram.

#4. Moldoveanul Andrew Rayel a urcat pe poziția #28 în Top100 DJ din lume

Andrew Rayel are cea mai înaltă ascensiune din Top100 Dj din lume în 2013, a urcat 49 poziții și acum se situează pe poziția #28.

#5. [octombrie] # 5 Pregătește toamna conserve

Lista cu cele 10 lucruri pe care să le faci în luna octombrie se face tot mai mică. De data aceasta am mers acasă și am ajutat-o pe mama să facă compot din gutui, că dacă tot e sezonul. ATENȚIE imagini casnice, neglamuroase!

#6. [octombrie] # 4 Scapă de depresia post-călătoriilor

Am ajuns aproape la jumătatea listei cu cele ”10 lucruri pe care să le faci în luna octombrie”. De data aceasta îți propunem să treci pestre depresia care vine în urma călătoriilor împreună cu #diez.

#7. Dima Trofim: Moldoveanul de la „Dansez pentru tine”

Solistul şi actorul, de la Chişinău, Dima Trofim Gheorghiţă este membru al trupei românești LaLa Band şi actor în serialul “Pariu cu viaţa” la ProTV. Anterior, Dima a mai participat la proiectul „Fabrica de staruri”.

#8. Cupa la fotbal Hospice Angelus disputată la CSTC Buicani

Hospice Angelus a organizat cea de-a treia ediție a turneului anual de fotbal pentru colectarea fondurilor. Banii colectați vor veni în ajutorul bolnavilor incurabil de cancer.

#9. El-Classico de Moldova s-a încheiat cu 1 – 1

Etapa a 12 a oferit un derby de zile mari. După ce în prima etapă a Diviziei Naționale 2013-2014 la Tiraspol s-a înregistrat scorul de 2-2, astăzi echipele s-au despărțit cu un scor prietenos.

#10. Se închide unul dintre cele mai mari site-uri de torrente

Piraţii Internetului au mai pierdut o bătălie cu autorităţile. Unul dintre cele mai populare site-uri de torrente din lume se va închide săptămâna aceasta.

Taguri: #fotbal
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente