Top știri din 21 octombrie

big-rafael-bobeica-va-reprezenta-moldova-la-eurovision-junior-2013
Foto: S-ar fi vehiculat precum Rafael ar fi fost câștigător chiar înaintea concursului PC: enerdjaizer

New York e capitala fotografiilor, artiștii sunt milionari, britanicile sunt deștepte, suedezele – ingenioase, iar moldovenii cântă. Despre acestea și mai multe citește în cele mai importante şi populare ştiri de pe #diez din 21 octombrie 2013.

#1. (vox) Cine crezi că este cel mai bun tânăr moldovean din diasporă?

Echipa #diez vrea să cunoască tinerii cu cetățenie moldovenească care ajută Moldova dar fac și lumea mai frumoasă. În Europa, sau Africa, sau una din Americi. De aceea avem nevoie de ajutorul vostru de a ne spune ce știți și pe cine știți. Cu cât mai mulți completați, cu atât informația va fi mai bună.

#2. O modalitate interesantă de a-ți finanța călătoriile

În curând se va lansa Trevolta, o platformă unde poți să indici unde vrei să călătorești, și prietenii, rudele îndepărtate sau persoanele străine cu sufletul mare te pot ajuta să-ți îndeplinești visul.

#3. Femeile din New York se dezbracă pentru Jordan Matter

#diez deja v-a prezentat seria de fotograii semnate de Jordan Matter, cu dansatorii care trăiesc în fiecare din noi. Suntem însă convinși că următoarea serie de poze, cu 80 de femei topless, nu vă va lăsa indiferenți.

#4. Adolescenta cu un IQ mai mare decât a lui Einstein

Lauren Marbe este o adolescentă în vârstă de 17 ani din Marea Britanie. Ea va deschide în acest an Balul Debutantelor de la Paris.

#5. „Justin Bieber de Moldova” la X-Factor România

La 19 ani, Andrei Colța din Ialoveni a făcut “Liceul de Limbi” în Italia, a urmat școala de muzică și a muncit ca ospătar în paralel. Așa a reușit nu doar să iși ajute părinții cu bani, ci și să-și cumpere un pian și un microfon, pentru a fi cântăreț.

#6. Ceasul care trezește femeile prin orgasm

Pentru femeile care vor să se trezească cu zâmbetul pe buze dimineața, s-a inventat ceasul deșteptător care te trezește prin orgasm.

#7. România va juca împortiva Greciei la barajul european pentru CM 2014

România a scăpat ușor la extragerile care au avut loc astăzi, 21 octombrie 2013, la Zürich. Grecia va fi adversara românilor în barajul european pentru Cupa Mondială din Brazilia.

#8. Scandalul de la Eurovision Junior 2013 povestit de Rodica Cheptine

Rodica Cheptine a fost invitată să facă parte din juriul Eurovision Junior 2013, etapa nașională, în calitate de blogger. Aceasta a văzut ce se face în culisele concursului dar de asemenea cum toate concursurile din Moldova se petrec cu scandal.

#9. Invențiile femeilor creative din Suedia vin la Chișinău

În perioada 22 octombrie-30 noiembrie va fi organizată la Academia de Studii Economice a Moldovei expoziția “Femei Creative”.

#10. Cei mai bogați artiști din prezent

Artiștii nu mai mor de foame, cel puțin asta ne demonstrează veniturile pe care le au acum artiștii contemporani. Vezi aici topul celor mai bogați oameni de artă, conform portalului ARTINFO.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente