Top știri din 18 octombrie

Untitled
Foto: CNTM anunţă deschiderea concursului pentru Academia Lucrătorului de Tineret PC: CNTM

Lucrăm pe Instagram, studiem în America și ne odihnim în Chile. Un mod de viață descris în cele mai importante şi populare ştiri de pe #diez din 18 octombrie 2013.

#1. Tânăra cu cel mai bun loc de muncă din lume

Liz Eswein locuieşte în New York, are 24 de ani şi, probabil, are cel mai bun loc de muncă din lume. Mai exact, americanca este plătită pentru a posta fotografii pe Instagram.

#2. Bursă în SUA pentru liceenii din Moldova

A fost anunțat programul de burse de studii pentru anul academic 2014-2015 în SUA. Programul oferă posibilitatea de a obține burse de studii în școli private din această țară.

#3. Cetățenii RM vor putea pleca fără vize în Chile

Cetăţenii moldoveni, dar şi titularii paşapoartelor diplomatice şi oficiale ale Republicii Moldova nu vor mai avea nevoie de vize pentru a merge în Republica Chile.

#4. O pisică din Penitenciarul Pruncul „trafica” droguri

Gardienii de la Penitenciarul numărul 9 din Pruncul (Republica Moldova) au găsit o pisică care a fost transformată în intermediar de droguri.

#5. Angajează-te să fii client misterios

Dacă vrei ca locurile care îți plac să-ți presteze servicii mai calitative, du-te la ei fiind un client misterios, și testează-le felul în care se comportă cu clienții.

#6. CNTM a lansat Academia Lucrătorului de Tineret

Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova (CNTM) în parteneriat cu Ministerul Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova (MTS) a lansat astăzi, 18 octombrie, proiectul “Academia Lucrătorului de Tineret” (ALT).

#7. Asociaţia Tinerilor Istorici din Moldova pleacă într-o expediție în Kazahstan

Asociaţia Naţională a Tinerilor Istorici din Republica Moldova a lansat pe 17 octombrie 2013, în cadrul unei conferinţe de presă, un proiect cu genericul „Expediţiile memoriei”, în cadrul căruia o echipă de studenți – viitorii istorici și câțiva jurnaliști vor pleca pe urmele deportaților basarabeni din anii regimului comunist.

#8. Europa suferă valul infinit de imigranţi

În Sicilia s-a decretat stare de urgenţă, dupa ce în ultimele zile sute de oameni din Magreb (nordul Africii) au încercat să ajungă pe insula italiană. Italia, Malta şi Grecia au cerut ajutorul UE în problema imigranţilor, care sosesc cu miile pe plajele acestor state în fiecare an.

#9. Amendă de 400 lei pentru cei care circulă fără bilet în transportul public

Persoanele care vor călători în troleibuze, microbuze sau autobuze fără bilet vor fi sancționate cu o amendă de până la 400 de lei.

#10. Bărbatul care și-a regăsit familia biologică cu ajutorul la Google Earth

thenextweb.com au publicat o poveste în care un bărbat originar din India și-a regăsit familia după 26 de ani, cu ajutorul Google Earth.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente