Vino să-i pui întrebări reprezentantului Facebook care vine în Moldova

elizabeth-linder-66262132
Foto: Elizabeth Linder, reprezentantul Facebook ce vine în Moldova PC: epl.ee

Elizabeth Linder, specialistul companiei Facebook în strategii de Politică şi Guvernare pentru ţările din Orientul Mijlociu şi Africa, vine la Chişinău să discute cu tinerii despre promovarea şi asigurarea transparenței informaţionale în spaţiul virtual public.

Elizabeth Linder  este o prezență remarcabilă în cadrul companiei Facebook. Ea ţine discursuri în Parlamentele din Bruxelles, Londra, Madrid și Berlin si susţine traininguri în birourile guvernamentale din intreaga lume. Elizabeth lucrează de asemenea cu echipele de transformare digitală ale UE, NATO, Radio Europa Libera, și încurajează echipele de e-Guvernare şi ministerele din Amman, Dubai, Haga şi  Podgorica sa fie orientate spre modul de activitate centralizat.

Profilul Elizabeth Linder pe Linkedin: Reprezentant Facebook

Subiectele abordate:

  • Oportunitățile tinerilor pe rețelele de socializare
  • Utilizarea rețelelor de socializare în scopuri profesionale
  • Contribuția Facebook la dezvoltarea unei societăți deschise
  • Dezvoltarea și influențarea pieței
  • Contribuția pe care ”vocea” publicului o are în procesul decizional

În cadrul discuției veți primi răspunsuri din prima sursă la întrebări ce țin de social media și utilizarea acestora în scopuri atât personale, cât și profesionale.

Evenimentul este destinat tinerilor interesați de social media și persoanelor care utilizează rețelele de socializare în scopuri profesionale.

Evenimentul va avea loc pe data de 23 octombrie, la 17:00, la Artico. Pentru a vă înregistra accesați: http://bit.ly/16eYLhi

Posterul de pe Facebook
Posterul de pe Facebook

Un eveniment organizat de Centrul de Guvernare Electronică în parteneriat cu Magenta Consulting. Mai multe detalii pe Facebook: Elizabeth Linder

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente