Teste sexuale în Germania pentru copii de 12 ani

1252_900
Foto: test

Exemplu de propagandă care poate începe în blogosferă și a se mări ca bulgărele de zăpadă, fără ca nimeni din cei care re-publică nu verifică veridicitatea informațiilor.

UPDATE: 17 octombrie 08:00: Acest text a lui Nick Werner face parte dintr-o serie de publicații menite să discrediteze valorile UE în rândurile populației. Aici găsiți o cercetare de unde au provenit imaginile.

Toleranța poate avea limitele sale, dar nu și în momentul în care ajungi tu să fii discriminat. O reacție în acest sens a fost manifestată de Nick Werner pe blogul său. El scrie: „Fiind un om, după cum mă consider tolerant, tată a partu copii și care a trăit la vest, am reușit multe să văd. Cu toate acestea, istoria care mi s-a întâmplat ieri m-a dat jos. Colega din redacție a dus un test pe care l-a îndeplinit fiul ei de 12 ani. De facto, lecțiile au avut loc cu permisiunea părinților, asa cum se anunțase a fi despre prevenirea bolilor venerice, dar testul pe care l-a adus copilul acasă, i-a șocat pe toți.”

Test 2
Test 2

„Unde este limita dintre abuzul sexual și educație”, se întreabă el. „Cinismul constă în faptul că drept profesori în atelierul școlar au fost invitate persoane de orientare homosexuală. Dacă acesta este liberalism, atunci ce înseamnă libertinajul? Copilul a fost depunctat pentru o greșeală făcută în acest test și nu a luat nota maximă.”

Scandalul ridicat mai târziu de părinții copilului a fost mai mare decât diferența de puncte pe care nu a luat-o copilul.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente