10 filme recomandate de Quentin Tarantino

Tarantino-Lists-his-top-10-of-the-year-so-far-0-630×420
Foto:Quentin Jerome Tarantino este un regizor de film, scenarist, producător și actor american.

Începând din 2010, Quentin Tarantino, la sfârșit de fiecare sezon, publică o listă cu filmele lui preferate. Iată 10 filme care au devenit preferatele regizorului ”Django Unchained”, cu tot cu notițele personale.

# 1 Afternoon Delight. Regizor: Jill Soloway

Rachel este o mamă gospodină, adorată de toată lumea. Frustrată de realitățile vieții preșcolare, o viață sexuală destul de fragilă și o carieră aproape terminată, Rachel vizitează un club de striptease pentru a-și condimenta mariajul. Aici o întâlnește pe McKenna, o stripteuză, pe care o adoptă și o face bona copiilor ei.

# 2 Before Midnight. Regizor: Richard Linklater

Ne întâlnim din nou cu Jesse și Celine, dupa nouă ani în Grecia. Au trecut aproape două decenii de la prima lor întâlnire, din trenul spre Viena.

# 3 Blue Jasmine. Regizor: Woody Allen

O vedetă din New York, profund tulburată și în negare, ajunge în San Francisco la sora ei. Ea arată de un milion de dolari, dar nu aduce nici bani, pace sau dragostea …

# 4 The Conjuring. Regizor: James Wan

Anchetatorii de subiect paranormale Ed și Lorraine Warren vor să ajute o familie terorizată de o prezență întunecată în ferma lor.

# 5 Drinking Buddies. Regizor: Joe Swanberg

Luke și Kate sunt colegi de serviciu la o fabrică de bere din Chicago, unde își petrec zilele lor flirtând la un pahar de bere. Ei sunt perfecți unul pentru celălalt, cu excepția faptului că ambii sunt în relații.

# 6 Frances Ha. Regizor: Noah Baumbach

O poveste despre o femeie care vine în New York (fără a avea un apartament), pentru a antreba elevi de la o școală de dans (chiar dacă ea în realitate nu este dansatoare) și se aruncă cu capul înainte în visele ei, chiar dacă ele se diminuează considerabil în realitate.

# 7 Gravity. Regizor: Alfonso Cuarón

Un inginer medical și un astronaut colaborează împreună pentru a supraviețui în urma unui accident, care îi lasă să derive în spațiu.

# 8 Kick Ass 2. Regizor: Jeff Wadlow

Liceanul costumat în erou, cu numele de Kick-Ass, se alătură, unui grup de cetățeni obișnuiți, care au fost inspirați să combată criminalitatea în costume. Între timp, Red Mist, eroul negativ din film, planifică un act de răzbunare, care va afecta toată lumea din jurul lui Kick-Ass.

# 9 The Lone Ranger. Regizor: Gore Verbinski

Războinicul nativ american Tonto relatează poveștile nespuse, care l-au transformat pe John Reid, dintr-un om al legii, într-o legendă a justiției.

# 10 This Is The End. Regizori: Seth Rogen și Evan Goldberg

În timp ce se distrează la o petrecere, acasă la James Franco, Seth Rogen, Jay Baruchel și multe alte celebritati, au parte de o apocalipsă, în adevăratul sens al cuvântului.

Sursa: highsnobiety

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente