Top știri din 10 octombrie

IMG_0839
Foto: Principele Radu al României acordând autografe susținătorilor săi

Vă reramintim de lista noastră cu 10 lucruri pe care trebuie să le faci în octombrie și vă îndemnăm să participați activ și voi la provocările noastre. Te așteaptă premii fumoase la sfârșitul lunii, dar acum îți oferim cele mai importante şi populare ştiri de pe #diez din 10 octombrie 2013.

#1. [octombrie] # 3 Reciclează ceva pentru casa ta

Lista noastră cu cele ”10 lucruri pe care să le faci în luna octombrie” continuă! Dar am modificat un pic locul pentru reciclare și în loc să faci asta acasă, îți propunem să alegi biroul tău pentru creație. Poate se inspiră și colegii, iar impactul devine mai mare!

#2. Vrei să fii voluntar la Anim’est?

Anim’est caută voluntari pentru festivalul desfășurat la Chișinău în perioada 24 – 27 octombrie 2013. În acest an evenimentul se află la a 3-a ediție.

#3. Top 10 cele mai bogate vedete din industria porno

În acest domeniu de activitate se pare că femeile câștigă mai bine ca bărbații. Din Top 10, sunt doar 3 bărbați în top.

#4. România și Moldova – un final de foc al preliminarilor

Află care sunt cele mai interesante grupe europene spre finalul preliminarilor Campionatului Mondial de Fotbal 2014. Se anunță mare bătălie în grupele B, D, E și H.

#5. Alice Munro este premiantul Nobel în Literatură 2013

Alice Munro din Canada, în vârstă de 82 de ani, a luat Premiul Nobel în Lliteratură pentru anul 2013. Ea a fost premiată pentru „măiestria în scrierea istoriilor contemporane”.

#6. Aplică pentru a participa la Festivalul Național de Teatru Social

Dacă te preocupă problemele tinerilor și ești interesat de teatru social, formează-ți o echipă și aplica la concurs. Termen-limită de înscriere: 20 noiembrie.

#7. “Flori Regale” în memoria deportaţilor regimului comunist

Principesa Margareta şi principele Radu au venit astăzi sa depună flori la monumentul în memoria victimilor deportărilor regimului comunist, indiferent de cazul neplăcut sau, vandalic, cum a susţinut primarul oraşului Chişinău, Dorin Chirtoacă.

#8. Zâmbetul Principelui Radu sau amintiri despre Regele Mihai

Înainte de a părăsi Republica Moldova, Principele Radu s-a întâlnit cu membrii Uniunii Scriitorilor din Moldova. Povestindu-le despre cărțile de la casa regală.

#9. România esta țara cu cel mai mic venit din Uniunea Europeană

Conform studiului Global Wealth Report 2013 făcut de Credit Suisse Research Institute, Moldova nu mai este țara cu cel mai mic venit din Europa, însă continuă să aibă un venit anual destul de redus.

#10. Sute de oameni au sărbătorit ziua orașului Tighina!

Pe 8 octombrie orașul Tighina și-a sărbătorit ziua de naștere. La eveniment au fost prezenți sute de oameni, iar pe scenă au evoluat artiști deja bine cunoscuți de către publicul moldovenesc!

Taguri: #fotbal#Moldova
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente