Top știri din 8 octombrie

IMG_9232
Foto: Principesa Margareta şi Principele Radu întâlnindu-se cu premierul Iurie Leancă PC: Gov.md

O familie regală și una de specialiști IT, oameni de succes și oportunități bune, despre acestea și altele în cele mai importante şi populare ştiri de pe #diez din 8 octombrie 2013.

#1. Unde faci check-in în octombrie și primești ceva în schimb

Persoanele care folosesc aplicația foursquare pot obține diferite avantaje făcând check-in în localurile din Chișinău. Echipa #diez vă prezintă oportunitățile de premii din luna octombrie.

#2. Fashion bloggerița Ana Ciorici a devenit mamă

În data de 8 octombrie dimineața, la ora 08.00, bloggerița Ana Ciorici a devenit mămica unei fetițe.

#3. Maria Saculțanu: „Aș vrea să defilez pentru casele de moda precum Chanel și Dior”

Cunoaște-o pe moldoveanca care a stârnit interesul agențiilor internaționale și care va colabora cu prima agenție de modele din România, MRA Models.

#4. Cel mai frumos apartament din 2013 se află în Barcelona

Lumea design-ului de interior și-a ales regele și ”palatul” său pentru anul 2013. Vezi cine este autorul celui mai frumos apartament din anul 2013 și poate te inspiri și tu când vine ”sezonul reparațiilor.”

#5. Top 10 filme romantice pentru bărbații îndrăgostiți

Filmele romantice nu au fost făcute doar pentru femei, așa cum “The Notebook” nu este cel mai emoționant film din toate timpurile. Înainte de a se îndrăgosti nebunește și de a decide că merită să se arunce cu capul înainte, orice bărbat ar trebui să vadă următoarele filme și să învețe lecții prețioase din ele.

#6. UNESCO anunță burse pentru anul 2014

Programul de Burse UNESCO-Aschberg oferă burse pentru 2014 în următoarele sfere: Scriere creativă, Muzică și Artă vizuală.

#7. Carieră în IT: Cum să obții succes din web design în Moldova

Pavel Ciorici este un tânăr din Nisporeni, care și-a început afacerea din pasiune. A reușit să cucerească piața IT din toată lumea prin intermediul temelor WordPress.

#8. Familia Regală a fost huiduită înainte de întâlnirea cu Iurie Leancă

Principesa Margareta, fiica Regelui Mihai I al României, şi Principele Radu aflați în aceste zile la Chișinău s-au întâlnit cu premierul Iurie Leancă. În cadrul întâlnirii aceștia au discutat despre aspirațiile europene ale Republicii Moldova.

#9. Expoziția Papergirl 2013 în oficiul #diez

Papergirl Moldova este un proiect de artă urbană, cu sloganul ”Arta de a dărui artă” se încearcă de a aduce simțul artistic mai aproape de chișinăuieni.

#10. Moldova își înscrie pentru prima dată un film la premiul Oscar

Filmul ”Toți copii Domnului”, regizat de către Adrian Popovici a fost înscris în lista filmelor ce așteaptă a fi nominalizare pentru categoria ”Cel mai bun film străin”. Conform imdb filmul a fost lansat pe 19 octombrie 2012 și are un raiting de 9/10 (din partea a 5 utilizatori).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente