Top ştiri din weekend: 5-6 octombrie

IMG_0439
Foto: Cei mai erudiți liceeni s-au întâlnit la Cupa Liceelor Ce? Unde? Când?

Fie cutremur sau frig afară, lumea se distrează, se promovează și liceeni erudiție demonstrează. Despre acestea citește în cele mai importante şi populare ştiri de pe #diez din 5-6 octombrie 2013

#1. Mircea Eliade este liceul cu cei mai erudiți liceeni în anul 2013

Echipa Velvet de la Liceul Mircea Eliade din Chișinău a câștigat cea de a cincea ediție a Cupei Liceelor la jocul de Ce? Unde? Când?. Echipa Eliadorii plasându-se pe locul patru a adus victoria liceului Mircea Eliade în clasamentul general pe licee.

#2. Alla Pugacheva și Maxim Galkin au devenit părinți!

Alla Pugacheva (64 ani) și Maxim Galkin (37 ani) au un eveniment plin de bucurie în viața de familie care a șocat întreaga Rusie.

#3. Elena Carafizi și-a încercat norocul în show-ul „Vocea României”

Interpreta din Republica Moldova, Elena Carafizi, a participat ieri, 5 octombrie, în cadrul show-ul românesc Vocea României,  însă nu s-a calificat pentru a merge mai departe în concurs.

#4. Evoluția muzicii uşoare româneşti în 10 minute

Trei tinere românce interpretează, într-un videoclip intitulat “Evoluţia muzicii uşoare româneşti”, versuri din aproximativ 70 de melodii româneşti.

#5. Cutremur de magnitudine 5,5 reșimțit la Chișinău

Un cutremur moderat cu magnitudinea de circa 5,5 grade pe scara Richter s-a produs în dimineața zilei de duminică, 6 octombrie, în regiunea Vrancea, la ora locală 4h37min21sec.

#6. A fost inaugurată statuia lui Zidane cum îl lovește pe Materazzi

Deși e încă sub semnul întrebării dacă Qatar va fi gazda Campionatului Mondial din 2022, acolo a fost inaugurat unul din cele mai iconice momente ale competiției. Episodul în care Zinedine Zidane îl lovește cu capul în piept pe Marco Materazzi.

#7. Ghid practic: Cum să nu te îmbeți de Ziua Națională a Vinului

Dacă nu îți place să te îmbeți, dar îți place alcoolul poate și mai mult decât altora, atunci urmează sfaturile adunate de #diez de la moși strămoși.

#8. O noapte de înghețuri în Republica Moldova

În această noapte s-au înregistrat temperaturi sub 0° Celsius, mai exact începânt cu ora 3 mercurul din termometre a coborât la -1°C, iar la 6 dimineața chiar la -2°C.

#9. IARMAReco în poze gustoase și sănătoase

Centrul Artico a adunat produse sută la sută ecologice. Astăzi, 5 octombrie 2013 are loc prima ediție târgului agricol ecologic „IARMAReco 2013”.

#10. Moldoveanca IRRA debutează în showbiz-ul din România!

Primul videoclip lansat în România de către IRRA (Irina Remeș), solistă din Republica Moldova, este cu siguranţă unul ieşit din comun.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente