Top știri din 30 septembrie

1268552_591643717565593_232980772_o
Foto: La Bostaniada 2013 întâlnim mulți oameni îmbrăcați în haine tradiționale,la fel cum a făcut-o și ansamblul din imagine

Ca și săptămâna trecută #diez a adăugat pe facebook un cover personalizat, care va rămâne pe pagina noastră întreaga săptămână. De data aceasta am spus ”Stop!” incidentelor, cu speranța de a gândi pozitiv, dar și ca acestea să apară mai rar în viața cotidiană. Mai jos aveți cele mai importante şi populare ştiri din 30 septembrie.

#1. Cei mai buni studenți vor lupta pentru un loc la buget

Concursul locurilor cu finanțare bugetară se va desfășura începând din 2014, în baza unui regulament special, elaborat de Ministerul Educației. Locurile cu finanțare bugetară vor fi scoase la concurs în fiecare an, după sesiunea de vară.

#2. Din 1 octombrie începe sezonul de încălzire în Chişinău

Chiar de la începutul lunii grădiniţele, gimnaziile şi şcolile internat vor avea căldură. Decizia aparţine primarului general, Dorin Chirtoacă.

#3. Moldoveanca Carina Colţa a fost repatriată în ţară

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene informează că, cetăţeanca R. Moldova, care a fost sechestrată în Siria, a revenit în ţară, la sfârşitul săptămânii trecute.

#4. Cele mai curioase momente de la Bostaniada 2013

În acest weekend satul Lozova din raionul Strășeni a găzduit pentru al doilea an – Bostaniada. Mâncare multă și gustoasă, iarbă verde și mult soare, pentru toți cei care au lăsat orașul și au mers la țară.

#5. 5 lucruri pe care nu le știai despre noua Miss World, Megan Young!

Drăgălașa Miss Filipine 2013, Megan Young a câștigat cel mai mare concurs de frumusețe din lume, care a avut loc în Bali și a primit titlul de Miss World 2013.

#6. Inovație în showbiz: videoclip creat în întregime pe Instagram

Trupa NGHBRS din Long Island a creat un videoclip pentru piesa “Hold Up Girl”, folosind doar Instagram-ul.

#7. Parlamentul spaniol vrea alt fus orar

Deputaţii spanioli au anunţat că vor discuta referitor la revenirea Spaniei la fusul orar pe care îl au Marea Britanie şi Portugalia, cu scopul de a îmbunătăţi productivitatea muncii.

#8. Rihanna distribuie poze extrem de sexy din noul

În timp ce fanii Rihannei așteaptă cu nerăbdare apariția videoclipului pentru “Pour It Up”, artista distribuie pe Instagram poze din cale afară de sexy  din cadrul filmărilor!

#9. Trezoreria statului pentru încă doi ani la BEM

Trezoreria Republicii Moldova va fi păstrată încă doi ani la Banca de Economii (BEM). Instituţia bancară a primit acest drept în cadrul unei licitaţii în 2012, pentru o perioadă de 3 ani.

#10. Britney Spears incită fanii cu un teaser provocator pentru “Work Bitch”

A rămas încă puțin până Britney Spears va dezvălui în întregime videoclipul la care lucrează acum! Iar până atunci, artista își bucură fanii cu un fragment foarte sexy.

 

1380681_205534396293731_425621024_n
De astăzi a început campania #diez ”Săptămâna fără incidente”, să fie una de succes pentru voi!

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente