Top știri din 25 septembrie

o-BARNEY-900
Foto: ”Cremaster 4”, de Matthew Barney, 1994. PC: Michael James O’Brien

Azi am aflat că circul din Chișinău se redeschide, că Rihanna s-a odihnit în Thailand, timp în care în SUA a apărut cartea cu 100 de lucrări de artă, care vor fi reprezentative pentru generația noastră. Iată și alte știri care au marcat ziua de miercuri, 25 septembrie.

# 1 (foto) 100 de lucrări de artă reprezentative pentru generația noastră

Cu siguranță dacă ar fi să creăm o listă de capodopere de artă, acolo s-ar regăsi nume foarte cunoscute: Da Vinci, Rembrandt, Picasso, Dali, etc. Dar ce ai alege dacă ar trebui să te limitezi doar la ultimile două decenii? Ce lucrări de artă ai identifica drept cele mai influente lucrări din anii ’90?

# 2 Circul din Chişinău îşi va relua activitatea în câteva luni

Circul din Chişinău se redeschide. Chiar dacă edificiul nu este renovat complet, artiştii fac deja repetiţii, iar în câteva luni vor avea şi prima reprezentaţie. Spectacolele se vor ţine în sala mică.

# 3 15 idei pentru reciclarea sticlelor de vin

Odată cu embargoul Rusiei pentru vinurile moldovenești, internauții s-au mobilizat foarte repede în susținerea producătorului local. Rețelele de socializare s-au umplut cu poze cu sticle de vin. #diez a pregătit 15 idei creative pentru a recicla sticlele goale rămase. Spor la treabă!

# 4 (foto) Cum și-a petrecut Rihanna vacanța în 10 poze sexy

Chiar și în timpul marelui turneu, Rihanna reușește să-și împlinească poftele. Să vedem câteva poze în bikini din Thailand, locul unde artista și-a petrecut vacanța.

# 5 250 de indicatoare rutiere de tip consolă vor apărea pe traseele naționale

Până la sfârşitul anului curent, pe drumurile naţionale şi locale vor fi instalate circa 250 de indicatoare rutiere de tip consolă. Administraţia de Stat a Drumurilor (ASD) a optat pentru indicatoarele de dimensiuni mai mari pentru că nu pot fi furate.

# 6 Experiment social: Orașele cu cei mai cinstiți oameni

Reporterii revistei americane Reader’s Digest au realizat recent un experiment pentru a testa onestitatea locuitorilor din mai multe oraşe ale lumii. Au lăsat să le cadă din buzunare sau genţi câte 12 portofele în fiecare oraş, în parcuri, pe trotuare sau în apropierea mall-urilor, în total 192.

# 7 Decolteurile care atrag atenţia

Potrivit unui nou studiu, bărbaţii petrec, în medie, 43 de minute pe zi “holbându-se” la femei, majoritatea la mai mult de 10 fete în 24 de ore, ceea ce presupune aproape un an pe parcursul întregii vieţi.

# 8 Top 5 cele mai bogate cupluri după Forbes

Revista Forbes a publicat topul cuplurilor cu cele mai mari venituri în 2013. Printre aceștia, întâlnim cu siguranță și vedetele preferate.

# 9 Noi schimbări în regulamentul de la Eurovision 2014

Modificările au parvenit după ce suporterii participantului din acest an din Azerbaijan au fost acuzați de cumpărare de voturi.

# 10 (foto) Dar voi ați văzut ce băiat sexy are Clint Eastwood?

Fetelor, haideți să vă facem ziua mai frumoasă! Uite aici o sesiune foto ”Town & Country’s” cu fiul, legendarului Clint Eastwood. Este vorba de Scott Eastwood, 27 de ani, care are toate șansele să devină un nou sex simbol de la Hollywood.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente