Low-costul aterizează în Moldova cu Wizz Air!

aircraft4
Foto: Wizz Air lansează astăzi prima cursă low-cost de la Chişinău spre Italia PC: wizzair.com

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, va lansa astăzi deschiderea rutelor directe din capitala Republicii Moldova – Chişinău spre Roma şi Veneţia.

Inițial, ambele curse vor avea o frecvența de 2 ori pe săptămână, fiind primele curse cu tarif redus din Moldova. Astăzi, 24 septembrie, cele două curse sunt stabilite astfel: spre Treviso (Veneția) ora de decolare este 10.55 și iar spre Ciampino (Roma) la ora 19.20.

 

rec5476_img_2
Reţeaua de curse Wizz Air din Republica Moldova: 2 curse PC: aeroport.md

Biletele de avion pentru cursele noi spre Rome Ciampino şi Venice Treviso sunt în vânzare şi pot fi rezervate imediat accesând wizzair.com la tarife începând cu 19,99 euro (într-o direcţie, toate taxele incluse). Toate zborurile sunt efectuate pe aeronave Airbus A320, cu 180 de locuri.

 

935948_700836489929823_788090717_n
Reţeaua de curse Wizz Air din Republica Moldova: 2 curse PC: Aeroport.md

Anterior, în cadrul unei conferințe de presă organizate astăzi la Bruxelles, Gyorgy Abran, Directorul Executiv Comercial, a menționat: „Compania Wizz Air este încântată de aderarea Moldovei la lista largă a țărilor care beneficiază de tarifele noastre incredibil de mici. Wizz Air se angajează să ofere prețuri reduse atât cetățenilor moldoveni cât şi vizitatorilor acestora, şi preconizăm să transportăm până la 60.000 de pasageri pe aceste două curse, ce asigură legătura dintre Chişinău şi Italia.”

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi operează o flotă de 43 aeronave Airbus A320 de la 16 baze, 270 de rute asigurând legătura cu 94 de destinații din 33 de țări. La Wizz Air, o echipă de 1.600 de profesioniști oferă servicii de cea mai înaltă calitate şi bilete de avion la tarife foarte reduse, ceea ce face ca Wizz Air să fie alegerea preferată a peste 13,5 milioane de pasageri, în 2013.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente