Un bărbat din Țânțăreni a fost omorât și aruncat în câmp. Doi tineri reținuți

Foto: Poliţia a reţinut doi tineri suspectaţi de omorul unui bărbat PC: GOV

Poliția a reținut pe urme fierbinți doi tineri de 22 de ani din Anenii Noi, suspectați de omor. Aceștia au lovit un bărbat de 32 de ani cu pumnii pe diferite părți ale corpului până ce victima și-a pierdut viața.

La data de 21 septembrie, curent, în jurul orei 11.00, Unitatea de gardă a Inspectoratului de Poliție din Anenii Noi, a fost sesizată de către tatăl victimei. Acesta a declarat că în câmp, în preajma satului Ţînţăreni, l-a depistat feciorul său, decedat şi cu semne de moarte violentă.

Ajunși la fața locului, forțele de ordine au documentat situația, stabilind că moartea persoanei a survenit în rezultatul unor lovituri puternice pe tot corpul.

În urma cercetărilor s-a stabilit, că în seara zilei de 20 septembrie, în jurul orei 22.30, victima, locuitor al satului Ţînţăreni, raionul Anenii Noi, fiind în stare de ebrietate se deplasa spre domiciliul său, când s-a întâlnit în stradă cu suspecții. Din motive necunoscute, suspecții au început a-i aplica lovituri cu mâinile şi picioarele peste tot corpul, după ce continuând să-l maltrateze, l-ar fi dus, aproximativ la distanța de 150 metri de la sat, unde în lanul de porumb, l-ar fi dezbrăcat, continuând să-l maltrateze. Văzând că victima nu dă semne de viață, l-ar fi acoperit şi au plecat.

La scurt timp poliția a identificat și reținut suspecții. Interogați de poliție în calitate de bănuiții, suspecții şi-au recunoscut vina.

În acest caz, a fost deschisă o cauză penală pentru “omor intenționat”, iar tinerii riscă privațiune de libertate de la 15 până la 20 de ani sau detențiune pe viață pentru fapta omisă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente