Top știri din 20 septembrie

DSCN4019
Foto: "Viitor angajat cu acte în regulă" USM 2013

Cele mai importante şi populare ştiri de pe #diez din 20 septembrie 2013

#1. 3 sfaturi despre angajare de la “Viitor angajat cu acte în regulă”

AIESEC a organizat un eveniment la USM în special pentru tinerii care doresc să se angajeze în câmpul de muncă. În continuare vezi 3 lucruri de care trebuie să ții când vrei să iai un job.

#2. Cea mai bună studentă la Universitatea de Arte din Londra este o moldoveancă

Violeta Petrimari , în vârstă de 19 de ani,  învață la Facultatea de Beauty şi Spa Management a Universității de Arte din Londra şi, pentru perseverența sa, a fost numită studenta anului 2013.

#3. Oazu Nantoi: Leancă a salvat parteneriatul Moldova-UE

Parteneriatul cu Uniunea Europeană a fost salvat de noul guvern, în frunte cu Iurie Leancă, a comentat analistul Oazu Nantoi, în cadrul emisiunii Ora de vârf de la Radio Chișinău.

#4. Al doilea concert live la “Rotonda” de la Valea Morilor

Mâine, 21 septembrie, ora 16:00 în parcul Valea Morilor, la Rotondă va avea loc, pentru a doua oară, un concert live cu sloganul: “Hai să refacem Chișinăul de cândva”.

#5. Chișinăul va găzdui duminică „Festivalul Etniilor”

Festivalul Etniilor va fi inaugurat duminică, 22 septembrie, în Grădina Publică Ştefan cel Mare din Capitală. Începutul evenimentului este preconizat pentru ora 09:30.

#6. La studii în România doar după recunoaşterea diplomelor la nivel european

Guvernul român va acorda locuri la studii de masterat sau doctorat licenţiaţilor din Republica Moldova doar după ce diplomele moldoveneşti vor fi recunoscute la nivel european.

#7. Fără limite de vârstă pentru admiterea la masterat și doctorat

Curtea Constituțională a declarat neconstituționale actele normative privind restricțiile de vârstă pentru admiterea la studiile de masterat și doctorat, învățământ de zi cu finanțare din buget.

#8. 5 reguli și sfaturi pentru Velohora, de la Tanya Babyjohnson

Participi la Velohora? Atunci trebuie să cunoști ceea ce ne-a spus și nouă, organizatoarea evenimentului, Tanya Babyjohnson.

#9. Rezultatul anchetei în cazul „Golden Nica”: Carnea de pui a fost infectată la restaurant

Ministerul Sănătăţii a făcut publice rezultatele anchetei în cazul intoxicaţiilor în masă la restaurantul Golden Nica din Capitală.

#10. Concurs de fotografie „Moldova – Share it!”

Institutul Polonez din București lansează concursul de fotografie intitulat „Moldova. Share it!”, care se adresează elevilor din Republica Moldova. Fotografiile câștigătoare vor fi publicate sub formă de cărți poștale, care vor fi trimise către tineri din întreaga Europă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente