Natalia Gherman a plecat în SUA

Natalia-Gherman
Foto: Natalia Gherman PC: gov.md

Ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Natalia Gherman, efectuează începând cu ziua de azi, 18 septembrie, o vizită de lucru în Statele Unite ale Americii.

Programul vizitei de doua zile include întrevederi la Departamentul de Stat şi Consiliul Naţional de Securitate. Ea se va întâlni și cu speakerul Camerei Reprezentanţilor, John Boehner, co-preşedinţii Grupului de sprijin politic pentru Moldova din cadrul Legislativului american şi alţi membri influenţi din ambele camere ale Congresului.

Totodată, şeful diplomaţiei moldoveneşti va deschide, în calitate de invitat special, Conferinţa dedicată Zilei Internaţionale a Democraţiei şi va participa la dezbaterile dedicate Parteneriatului Estic organizate sub auspiciile Institutului European. Totodată, viceprim-ministrul moldovean va participa la o masă rotundă organizată la Consiliul Atlantic.

În cadrul vizitei, ministrul Natalia Gherman va acorda un interviu pentru postul de radio Europa Liberă şi ziarul Washington Post, şi se va întâlni cu reprezentanţii comunităţii moldovenilor din SUA.

Taguri: #SUA
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente