Divizia Națională: Clasament, rezumate și rezultate

Sheriff Campioni
Foto: Campionii Moldovei ediția 2012-2013 - Sheriff Tiraspol. Ei se îndreaptă spre un nou titlu

În etapa cu numărul 7 din Divizia Națională s-au înregistrat niște scoruri zdrobitoare, în care lidera Sheriff și-a consolidat poziția în clasament datorită golaverajului superior față de secunzii FC Tiraspol.

Totodată FC Veris și Milsami Orhei nu se află departe de primile clasate, fiind cu un punct și respectiv două în spate. Codașa diviziei este FC Academia, care nu a reușit să acumuleze nici un punct. Întregul tabel îl aveți mai jos:

Divizia Națională 16.09.13

Sheriff în această amiază s-a aflat la Ambasada Ungariei de la Chișinău. Scopul lor e de a obține vizele pentru deplasarea de la Tromsø, care va avea loc pe 3 octombrie, în cardul Ligii Europei. Până atunci, joi, 19 septembrie, echipa din stânga Nistrului, în aceeași competiție, îi va găzdui pe rușii de la Anji. Între timp, formația condusă de Veaceslav Rusnac a reușit o victorie fermă cu Academia, marcând 7 goluri care n-au avut replică.

Aproape același succes l-a înregistrat și FC Veris. Doar cu un gol mai puțin decât tiraspolenii au înscris aceștia în poarta echipei Dinamo-Auto.

Milsami a mai demonstrat o dată că Olimpiei nu-i merge bine sezonul acesta. Bălțenii au pierdut cu 4-1.

Celelalte rezultate înregistrate au fost:

FC Dacia 0 – 2 FC Costuleni
FC Speranța 0 – 2 FC Rapid
FC Tiraspol 1 – 0 FC Zimbru

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente